Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

6 asteen palovamma

tervehdys syntiset Fänit. eilen oli katetdraalissamme kylässä Hra Kuramoottori,aka kuraattori aka kurap##e eli Kutva. hänellä oli tarjota pyhälle piispallenne uusinta infoa sairauksista ja terveydenhuollosta. sukupuolitauti voi tarttua saunalauteilta ja jos ihminen saa 6 asteen palovammoja, niin iho on asbestia. kiitämme kuraattoria uutisista,jotka auttavat varmasti bändimme pyhiä soittajia eteenpäin rankassa bändielämässä.

rehtoria en ole saanut nyt koko v-loppuna kiinni puhelimitse. aina hetken hälytettyään puhelimesta tulee vastaan vastaaja.vastaajan viesti sanoo "olen juhlissa,en voi vastata,teen syntiä" rehtori etsii uutta sihteeriä työpaikalleen.koko viikonlopun kestävät haastattelut suoritettiin hotellissa.sihteerialokkaat rehtori tilasi sihteeriopistosta.toivottavasti tärppäsi. sen verran rehtori viestitteli,että haastattelut ovat olleet syvääluotaavia.

kanttori otti yhteyttä lauantaina.hän pyysi synninpäästöä.syy oli legopalikan nielaiseminen.annoin anteeksi.

viikonloppuna itse luin ties kuinka monennen kerran Pyhän Raamatun ja koraanin. erään sivun välissä oli lappu itseltään rehtorilta.lapussa oli teksti" Herra Arpakuutio,olette minulle tärkeämpi kuin mikään epistola". rehtori tykkää minusta ja arvostaa minua.

soitin kanttorille ja kysyin onko hän suorittanut lukutehtävän,jonka sai piispalta läksyksi. läksy oli 10 käskyn opettelu. kanttori vastasi kysmykseeni " herra arkkihiippa,alleviivaan rattoa. tässä on kortonkitesti,ibizan matkan arvonta ja monta rattoisaa novellia".

se siitä siis.treenejä edessä ja keikkapaikan valitseminen.olemme siinä nyt onneliseesa asemassa,että saamme jo itse jopa valita keikkapaikkoja. kotisvuilla on nyt käynyt noin 16000 ihmistä.pisimmältä käyneet ovat usa,columbia ja chile.

jumalan rauhaa,rakkaat Fänit.

Kirjoitettu Monday 21.04.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: