Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tita vola tiitti

tervehdys syntiset. rankan studioreissun jälkeen kaikki kurin pojat ovat pitäneet viikon tauon musiikkimaailmasta.kanttori lähti legolandiaan tanskaan,rehtori meni puheterapeutille ja itse olen tehnyt uusia lyriikoita ja opetellut elämää. eilen kuparinen meni rikki ja aloitimme treenaamaan taas.soitimme koko settilistan läpi ja harjoittelimme hieman uutta kipaletta. näillä näkymin kappaleesta tulee nimeltään Horseman from hell. nimen olen tehnyt kunnioittaen kahta suurta. Panteran cowboys from hell:iä ja Metallican The four horsemen:iä. kappale ei kerro tai ole mikään "kopio" kummastakaan kappaleesta.se on vaan kunnioitusta esikuville. biisissä tulee olemaan messevä intro.se on reksin käsialaa,taasen kerran. monimutkainen "kiertävä" sointikulku ja siitä suoraan hyvin sahattuun "mättö"riffiin. kanttori keksi kappaleeseen erittäin messevän ja potkivan lauluriffin. alku kappaleessa on erittäin lupaava.rehtorin riffeistä ponnahtaa esiin slayer ja sacred reich, kun taas kanttorin lauluriffistä tulee esiin piripäinen deep purple tai vanha kunnon sabbath,eikä mikään sabbath kopio heaven and hell.

kotisivuillamme on mennyt jo 1000 kävijää reilusti rikki,vaikka pari päivää ovat vasta toimineetkin.lisää kamaa tulee sivuille,esim vieraskirja ja blogit,joita kanttorikin saa luvan kirjoittaa!on meinaan erittäin hauska mies,hauskempi kuin minä tai reksi,YHTEENSÄ!! vieraskirjaan tulee ns "apinasuodatin".sillä meinaan sitä,että pääsemme miehissä tarkistamaan viestit ennen kuin ne julkaistaan. ettei sivuille eksy vaikka ben nimimerkin omaavaa herraa,tai pikemminkin rouvaa. kaveri kun kirjoittaa kuin pahimmassa vaiheessa oleva teininörtti joka kapinoi isompia poikia ja auktoriteettejä vastaan. kritiikki on ok ja jopa suotavaa,mutta kun kauhea kiroilu ja alapääksi haukkuminen ei ole kypsää,saati rakentavaa kommenttia. toivon että "ben" on vasta 13-vuotias vanhempiensa välissä nukkuva ja tukeva poikanen,mutta kumminkin on kyseessä alkoholista tykkäävä reesuparka,jolla ei muuta tekemistä ole kuin leikkiä isompaa kuin on.toivomme Benillä onnea elämässään.homma oma sellainen. olen sanonut tämän ennenkin ja sanon sen nytkin: KIROILU ON SANAVARASTON HEIKKOUTTA!!

On myös tullut tietoomme kurilaisten kautta,että joku ihminen väittää että on tehnyt kappaleeme jo aikaisemmin,i want your bloodin kokonaan, intimacyn riffin ja childin riffin. hyvä rouva,vieraisiin pöytiin huutelu ei auta asiaanne.kappaleet ovat rehtorin,kanttorin ja pastorin käsialaa.tuollaisilla valheilla menetät taivaspaikkasi,VARMASTI.

rehtorin uusin loru on nimeltää TITAVOLATIITTI.se siitä

Jumalan rauhaa,rakkaat kurilaiset ja Fänit.

Kirjoitettu Monday 14.04.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: