Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Itkuinen Kanttori risteyksessä.

Jumalan terve. täällä syntisten toivo ja epäuskoisten kauhu,pyhistä pyhin, Hra. Pastori. taas täällä ollaan lätisemässä. soittelin muuten radio rockiin maanantai iltapäivänä jos joku sattui kuulemaan. annoin nasevan kommenttini Lartsa saarilehdolle hirveästä yhtyeestä nimeltä brother firetribe. sain lartsasn kunnolla nauramaan,se oli kiva juttu.

siintämispäiväni oli todellakin viime torstaina eli 12.6. sain lahjaksi tatuointilahjakortin ja paidan jossa oli erittäin ruma kuva,eli pömpöösimme (bordeauxin doggi) hra yrjänä. eilen sain vaimolta myöhästyneen lahjan,joka ei ollut bill poni, vaan kirja nimeltä Nikki Sixxin Heroiinipäiväkirjat.jos olet lukenut törkytehtaan,joka mielestäni on hauskin kirja koko maan päällä,niin tulet myös tykkäämään heroiinipäiväkirjoista!!!luin siitä eilen illalla putkeen 179 sivua. rehtori muuten piirsi synttärikortissani olevalle nallekarhulle hirmuisen pippelin. se pilasi sen kortin.hyi reksi!!!

Kanttori soitti minulle eilen itkuisena. kyselin syytä kyseiseen epätoivon osoitukseen.hän kertoi seuraavan tarinan.

"olin eilen rehtorin luona hakemassa henkistä toivoa bassonsoittoon. siinä sohvalla maatessani ja itkiessäni,kysyin rehtorilta että mitä nyt teen,kun olen elämäni risteyksessä??? Ja rehtorin ainoa vastaus oli tähän kysymykseen että "KATSO NÄETKÖ SIELLÄ VIINAKAUPPAA!!!! siitä sitten itkien lähdin kotiin ja halusin nyt sinulta neuvoja. varasin kanttorille ajan katetdraalin istuntosalista psykoanaaliseen tepariaan...ei vaan psykoanalyyttiseen terapiaan,höh.

eipä tässä muuta

Jumalan Rauhaa,Rakkaat Fänit.

Kirjoitettu Thursday 19.06.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: