Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kanttorin valaslaulu...

kyllä keikka vaan meni erittäin jättebra. setti kesti noin 1.5 tuntia ja hauskaa oli koko ajan. valokuviakin lavalle hyppivät muutamat ihmiset ottamaan. toivon että ei omat elämän koulimat kasvoni aiheuta heille selvinpäin traumoja. ensiesityksensä sai muutama biisi. deceiving life,harvester of evil ja love sunshine. dl oli melkoinen jyrä. harvester of evil sai eturivin pitkähiukset hurjaan propellin pyöritykseen. varsinkin kappaleen melodinen osa,jossa raskaus ja kauneus ovat täydellisessä harmoniassa keskenään,sai hurjat suosionosoitukset moshauksen muodossa. love s sai porukan hitaita tanssimaan.joskus olen sanonut että slovariin ei saa keikkaa päättää,mutta minkäs teet kun olet kaikki biisit vetänyt ja yleisö huutamalla vaatii lisää ja ainoa biisi varastossa jäljellä on slovari??soitat tietenkin sen slovarin!!savukone oli uusi tuttavuus.onneksi soittimemme tunnemme joka sälli,ja saimme hetken jopa silmät kiinni soitettua. rehtorikin klaarasi hommat kotiin,vaikka hetkeksi sokaistui.keikka oli napakymppi,joka osa alueella mitattuna. paras keikka tähän asti,omalla "muusikon" uralla.

kyllä vain,ennen keikkaa oli kanttorimme reissuissa rähjääntynyt ja lupasi pitkin päivää ryhdistäytyä. hassua oli se,että jokaisen ryhdistäytymislupauksen jälkeen,otti hän kastevesipullostaan pitkän huikan. kanttori myös hakkasi Kurimuksen kojelautaa ja häpeällisesti virtsasi renkaan päälle.hyi kamala. ehtoollisruuan jälkeen katetdraalissa,kanttori meni höyhenmaille soffalle. unia ei häirinnyt edes sikanaamaisen taistelumarsumme ticon naaman nuolenta ja korvan puhdistus. tämä valkoinen valas,josta rehtori ansioituneesti kertoi,teki kanttoriin lähtemättömän vaikutuksen. heti herätessään kanttori laulaa lurautti kipaleen pyhille ilmoille,se meni jokseenkin näin" Pastori antoi mulle rahaa,osta vähän kalaa,minä tyttö (??) pyydystinkin suuren suuren valaan,mitä sanoi valaskala,pyrstö kuin reksin tättärä,miks,no siks, no kun se oli valaskala".

rehtori soitteli kesken saarnastoimituksen ja pyysi lupaa lähteä lähetystyöntekijäksi pimeimpään afrikkaan.luvan annoin. perjantaina on edessä vaimon kanssa tampereen reissu. menemme pakkahuoneella katsomaan ex pantera miesten rex brownin ja phil anselmon bändiä Down. ensi kuussa menemme helsinkiin tavastialle katsomaan Danko Jones:ia. toukokuussa on edessä Kiss, kesällä Judas Priest ja heinäkuussa Iron Maiden. rehtorille ostin vaimon kanssa synttärilahjaksi lipun Judas Priestin keikalle. keikkoja on edessä,niin katsojan kuin esiintyjänkin näkökulmasta.huisin hauskat ajat edessäpäin.

Jumalan siunausta,rakkaat fänit

Kirjoitettu Wednesday 19.03.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: