Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Rehtori ja pyjamabanaanit

hej po dag. kylläpä oli oikein hyvä ja hauska viikonloppu stu stu studio Kimosabessa. Herr producer oli oikein ammattitaitoinen ja mukava,toisin kuin kurin pojjaat,eli me. kuten rehtori sanoi,luulen myös että Kimosabe on lopunelämäkseen tunne-elämältään arpeutunut TEOSTO:n johtajasmies.

Kaikki biisit onnistuivat paremmin kuin osasin edes toivoa. parhaiten omaan korvaan jytisee kipaleet An evil Heart ja I want your blood. Intimaatti ja child toimii myös erinomaisesti. Childista onkin tullut perhepiirin pikkuhitti. jopa Pastori senior heilutti päätään moshausta muistuttavasti ja huusi "saakutti,kylläpä lätisee muksasti". jopa äitini pyhä sinikello piti kipaleesta erityisen paljon, sanoen "kylläpä pehtoori mutisee mukavasti".pehtoori on rehtorin hellittelynimi äidilleni.tykkää kovasti,vaikka ei ole rovasti.

tämä banaani asia sai alkunsa lauantai ehtoona katetdraalissa.kanttori kuvasi omaa versiotaan Karpolla on asiaa ohjelmasta,sen nimi oli kanttorilla on lätinää. rehtori oli löytänyt oman ehtoollisviini kätköni ja arvatenkin se oli pian tyhjä.
rehtori ei tykännyt ajatuksesta tulla kanttorin kuvaamaksi,joten osoitti mieltään heittämällä kanttoria banaaneilla,samalla raivokkaasti takoen rintaansa.heittelyn jälkeen hän nappasi taistelumarsumme ja lehmänpuolikkaamme kainaloonsa ja hyppäsi lasin läpi ja kiipesi puuhun.hän ei tullut sieltä alas ennen,kunnes kuoreimme kanttorin kanssa muutaman banaanin pihalla.

perjantaina saimme sisään rummut ja basson.kanttori oli ihmeellisessä mielentilassa,mahtoikohan löytää Nirvanan??jokaisen hyvin soitetun bassoraidan jälkeen hän heitti basson nurkkaan (joka oli muuten dave murray signature,ainakin kanttorin mielestä,minä luulin että murray on kitaristi) ja itku kurkussa huusi "en mä osaa soittaa bassoa, kukaan ei halua leikkiä mun kanssa,te olette mun parhaat kaverit".

lauantaina sisään saatiin kitarat ja laulut+taustalaulut. sunnuntai oli miksauspäivä. lauantaina rehtori ja jone leikkivät mikä ei kuulu pizzalaatikkoon leikkiä.ei siitä sen enempää.

sunnuntaina menin ruustinnan kanssa tavastialle katsomaan HRA DANKO JONESIA!!oli aivan mieletön veto ja osoitti hra jones olevansa erityisen hauska ja supliikki välispiikkien vetäjä. osansa saivat ruotsalaiset lauttamiehet ja kirjojen lukijat. rumpali ansaitsee erityismaininnan pastorilta. erittäin tiukka ja asiallinen rumpali.

seuraavaksi lähdemme keikkoja heittämään,pori rauma nakkila olis tarkoitus heittää nurin. siitä sitten ilmoitusta kun on ilmoitettavaa.

Jumalan rauhaa rakkaat Fänit.

Kirjoitettu Tuesday 08.04.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: