Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Rehtorin autoradio

kyllä se on ihmemies (macgyver) tuo meitin reksi. hän on nyt kuulemma kovin jopa kyllästynyt megadethiin.!!??en olisi kuukausi sitten uskonut tällaista tapahtuvan.rehtorin autoradio on ihme peli. nyt kun hän ei enää megadethiä kuuntele,niin radio vain toimii.eipä ole silti ainoa tuo cd-soitin joka on reksille laittanut luukkunsa kiinni.

eilen treenattiin ja kovaa. sen verran kovaa että allekirjoittaneen vasen jalka kramppasi ja pahasti!kirotut ovat nuo tuplabassarit,Herralle kiitos magnesiumista.Child that the world hated kappaleemme on niin kovasti kanttorimme suosiossa,että hän ehdotti sitä soitettavaksi tulevalla keikalla rumpusoolon sijaan,encorena ja aloitus biisinä.on se häiriintynyt mies poloinen.

eilen totesin sakastissa kahvitellessamme pojille,että kun tuonne radio rockin sivuille tulleissa palautteissa on ollut paljon että "laulaja on hot,mutta pastori not,basisti on hottis pottis jne", niin että kylläpä minä olen sitten perkuleen ruma kun en ole hottis viestiä saanut. sydämeni gilletten viillon sai,kuului itkuvirsi.

kanttorin alapään ongelmat saivat jatkoa männä viikonloppuna.sanotaan näin,että väärällä pojalla oli vaippa.

ei nyt muuta kun ei ole aikaa.

Jumalan rauhaa,Rakkaat Fänit.

PS: muistakaa käydä äänestämässä radio rockin sivuilla suosikki retkuettanne.

Kirjoitettu Friday 06.03.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: