Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Takaisin virtaa viskit...

kyl maar on gomiaa ku o huamen keikautus.eihän tässä mahda housuissaan pysyä kun on viime keikasta jo aikaa.rehtori ei pysy lestissäään ja kanttori on kasvanut ulos potkuhousuistaan.ostimme kanttorille luukkuhousut reksin kanssa,koska kanttorilla on kakka lentänyt kuin varpusparvi.hän kertoi olleensa vessassa lentäjän lakki päässä ja pommittanut kuulemma monta kylää paskaksi.kirjaimellisesti.ma ma ma ma gaga feis ma ma gaga feis lauloi kanttori posliinialttarilla kun mokkapaviaaneja maailmaan saattoi.

viime treeneissä kanttorin "lava"show oli niin korkealla tasolla,että mies sotkeutui bassonsa hihnaan aivan täysin.hullu mies moshaamaan.

rehtorin kurkkuvaivojen syy löytyi vihdoin.diagnoosi:hänellä on nielu risana!

huomisessa keikassa ehkäpä eniten saa pastorin housut tutisemaan on ihka ensimmäinen livenä vedettävä rumpusoolo.kanttori on luvannut avustaa minua esittämällä lavan sivustalla samanaikaisesti legendaarisen huivitanssinsa rehtorin säestäessä räppäämällä.terveiset kollille.

huomenna saa ensiesityksensä pari biisiä. nimihirviö A hymn for the non-believer`s (joka on kuripoppoon oma disposable heroes,mieletön rallli) ja "slovari" Desire.tuo on metka biisi tuo desire.vaikka se on ns slovari,sen saa soittaa mielettömällä draivilla ja reksi vetää siihen kyllä pirullisen upeat soolot.kanttori on keksinyt "lainailevan" bassokuvion kertsiin.hyviä biisejä,kertakaikkiaan.

ei muuta.Pastori kuittaa

Girl´s just wanna have fun

Jumalan rauhaa,Rakkaat Fänit.

Kirjoitettu Friday 13.03.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: