Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Isin pieni pullea salaisuus

Jumalan terve.Ravinelle heti kärkeen terveisiä ja kerro paikan päällä koko nuorisolle paljon paljon terveisiä ja anna pusu pastorilta,mutta ei pojille,eikä tytöille.kerro terkut vaan,ehkä se riittää.

Onko kukaan teistä ikinä katsonut jotain ruokaohjelmaa maikkarilta,olisko ollut tilkka viiniä ja pala mettua??siinä opetetaan heteroita juomaan viiniä pikkurilli pystyssä!!!töykiää!!!

Herra kanttori nuokkui Kiss yhtyeen keikan jälkeen Katetdraalin soffalla ja unissaan päästeli totuuksia. eräs juttu meni näin "ei isä en mene leirille,olenko minä muka isin pullea pikku salaisuus,olen vasta vauva,enkä pastori". Outoa.

Pruustinna kertoi katselleensa discovery kanavaa,ohjelman PullaNokkaDolfiineista!!Outoa

Kiss keikka oli todella mahtava,parhaimpia mitä olen areenalla nähnyt,hyviä biisejä ja mielettömiä pyroja,VAU!!!

sitten taas Juudas papin keikka ei ollut hyvä. 3 hyvää biisiä tuli (Painkiller,Breaking the Law ja sit se yks) mutta rehtorista kertovaa Turboloveria ei tullut.reksin kanssa olimmekin yli puolet keikasta tupakka/kalja alueella.minä join ja reksi poltteli,vai toisinpäin??

kovimmat levyt tänä vuonna tähän asti on Disco Ensemblen uusi plätty ja Testament yhtyeen The formation of damnation.el brilliante.

ei kovin hauskoja treenejä ollut,koska vasen käsi on pipipuupuu.oikealla händyllä lyön sitten virppaa ja peltejä,vasemmalla jalalla poljen haitsua,siinä se.kiva on soittaa.olemme uusi mutta parempi Def Leppard.

En tajua,miksi Juudaksen paidan selässä lukee keep the faith??pyyhin tekstin ettei kukaan luule että kuuntelen Bon Jovia!!!

Hollanti voittaa meneillä olevat Em-Kisat,koska hollanti on lempimaani fudiksessa aina ollut. saivatkin makaroonit maanantaina kunnolla selkään!!!takaisin italiaanot mallikouluun!!!

Jumalan Rauhaa, Rakkaat FÄNIT!!!

Kirjoitettu Wednesday 11.06.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: