Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Nigerialainen merisilli

rehtori oli tämän viikon alussa pienimuotoisella tutkimusmatkalla syvässä viidakossa,eli kokemäen metsissä. hän etsi sieltä alkueläimiä ja rottaa ja ponia.mitään edellämainituista hän ei löytänyt. laitoin rehtorille morsettamalla vanhalla ompelukoneella viestiä,että löysikö hän etsimäänsä Afrikkalaista kääpiösiiliä??hän vastasi puhelimitse että ei ole nähnyt Nigerialaista merisilliä!!!tämä on taas toisinto rehtorin huonosta kuulemisen ymmärtämisestä ja myös luetun ymmärtämisestä.ei ole kauaa aikaa kun rehtori luki nimmarein varustettua one of a kind paituliani,jossa luki Laho Pappi.sen rehtori luki että "ou jee, kyllä mä tiedän ton pahan lehmän". siitä sitten saimmekin kipinän sivuprojektiimme paha Lehmä!!! ja loppu onkin historiaa.Suomalaista deathmetal historiaa siis.

Kanttori oli vaelluksella Harjavallan luontopolulla männä viikolla. siellä hän törmäsi humaltuneeseen leirinvetäjään,joka ei tatuoiduista ja pitkätukkaisista rokkareista pitänyt...eikä kanttorista.hän oli niin tympeä,että kanttori palautti hänet maan pinnalle seuraavalla kommentilla "älä kuse taskuuni ja väitä että sataa".loppu onkin historiaa.suomalaista luontohistoriaa.

törmäsin ulkomaalaiseen tyttöön nimeltään Muna.kuinkahan paljon häntä on kiusattu suomessa oloaikanaan?ei tarpeeksi,luulisin??

ennenmuinoin pelasi huippufutaaja,tsekkiläinen sellainen,nimeltään Pavel Paska.te nuoret jotka ette vielä 70-luvulla olleet syntyneet,asian huumoripuolta voi ymmärtää,mutta me vanhat parrat tajuamme asian hauskuuden.

Eräälle parhaalle ystävälleni,Kova-Kari nimeltään,lähetän terveisiä,näin internetin ihmeellisen maailman välityksellä.hän on niin kova nyrkkeilijä,että jokin aika sitten sparraus vastustaja ulosti jallakakat shortseihinsa.hieno mies.

jos otetaan tama tassa,sanoi keke eilen studiossa.

Jumalan rauhaa,Rakkaat Fänit.

Kirjoitettu Sunday 27.04.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: