Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Rehtori Michaels

Myrsky ja mylväys, äly ja väläys, bret ja michaels, siinä muutama supisuomalainen sanonta. edellisen keikkamme 13.6 settilista oli seuraavanlainen: 1. A human Michaels 2. Feed the Bret 3. Bret Hell 4. Harvester of Michaels 5. I want your Michaels 6. A hymn for the non-Michaels 7. Bretimacy 8. Lucifer´s Bret 10. Never turning Michaels 11. The Devil´s Michaels

viime treeneissä, juuri muutamaa päivää ennen viime lauantain keikkaamme,rehtori saapui vaalealla Cadillacilla sakastin pihaan.katsoin paremmaksi laittaa ehtoollisviinit piiloon,kun luulin että itse Paavali tulee vierailulle.autosta nousikin käärmeen nahka buutseihin,mokkahousuihin,röyhelöpaitaan ja viiden gallonan stetsoniin pukeutunut rehtorimme.sanaakaan sanomatta hän heitti paidan pois ja meni cadillacin (lue= tikkaritaksi) konepellin päälle aurinkoa ottamaan (vettä satoi kuin pellervon perseestä) ja sanoi vakuuttavalla lännen aksentilla "haudeli duudeli dildo, mai neim is Principal Michaels, änd ai plei the bluus". kerroin hra michaelsille yhdessä kanttorin kanssa että hänen 80-luvun Dingo tribuuttivaatetus hyväksytään,mutta jos hän soittaa nuotinkin bluussia niin hänet kivitetään hengiltä.minun sakastissani ei missään olosuhteissa ole sallittu , A) minkään näköinen bluesin soittaminen, B) Hinttitilutus, C) Tosi Tv:n katselu, D) Nightwishin,Bon Jovin,Ari Koivusen, Amoralin ja Jimi Hendrixin soittaminen, näitä sääntöjä kun noudatetaan,niin toimeen tullaan.

kerkesimme kahdet ternit pitämään ennen lauantain 13.6 keikkaa. tämä bret michaels asia nousi esiin kun kysyimme kanttorilta tietääkö hän muita kaksiosaisia bändejä nimeltä kuin Iron Maiden??hän vastasi " Bret ja Michaels!".
Rehtorimme soitti treenit stetsoni päässä ja lauloi cowboy tyyliin raskaat kipaleemme.rehtori on aivan taatusti viiden vuoden sisällä Suosikki lehden Kultaturbo:ssa kategorioissa Paras laulaja,Paras kitaristi ja paras Bret Michaels Look A Like ehdottomasti sijalla YKSI!!

itse keikka oli hieman kaksijakoinen.Paikkana oli Ravintola Liikekulma, Porissa.yleisöä ei ollut kovinkaan paljoa ja enimmäkseen Laho:n Papin faneja paikalla oli.mutta vedimme biisit tutulla intensiteetillämme, rehtori raastoi kitaraa ja ääntään,kanttori bassotteli kuin steve harris konsanaan ja itse olin raivoissani kuin apina.viimeisen biisin,The Devil´s Whoren jälkeen lensi kapulat ja peltiständi helvatan kuuseen,sen verran kova draivi oli päällä!!

poistuessamme lavalta pari vanhempaa seiloria jotka jotain nokkamiehellemme vittuilivat antoivat kiltisti rehtorille tilaa baaritistiltä ja poistuivat vähin ääni takavasemmalle.itse rikoin keikan aikana pellin,ständin ja 5 paria kapuloita.

pienestä yleisömäärästä poistui osa meidän settimme jälkeen ja kertoivat nyt olevansa meidän bändimme faneja.kaikki keikat kannattaa vetää täysillä.saimme muutaman fanin lisää,se on paras mahdollinen palkkio.

tässä muutama poiminta yleisöstä kuuluneista kommenteista : "laulaja vetää täysin nuotilleen vaikkaa moshaa ja soittaa samaan aikaan, vitun hyvä ääni laulajalla, basistilla on groove päällä, rumpali on kuin raivotautinen eläin, laulaja ja rumpali laulavat hyvin yhteen (joskus jopa puoli kahteen) ja basisti on söpö". itse huusin viimeisen lauseen,myönnetään.

baarimikkona työskennellyt terttu,jolla oli banaanit korvissa vilkkuina kertoi minulle backstagella tupakoidessamme että "olen paras esiintyjä ja rumpali jonka hän on koskaan nähnyt ja meidän bändi musa on aivan erilaista kuin nyky ajan pomppu, nu ja rap mukametalli ja hinttari bluussaajat.nämä ovat vilkku tertun sanoja,suora lainaus.kiitin,kumarsin ja lähdin karkuun.

Suomalainen moniosaaja kuoli pellolle ja tilalle kasvoi uusi laji, nimittäin Timo Tei Mikkonen

Jumalan Rauhaa, Rakkaat Fänit.

Kirjoitettu Saturday 20.06.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: