Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Elämän suolainen nektari

heikää ny. eilen oli kyllä kovin kummallinen päivä,näin tapahtumien osalta. olin ehtoolla Paavalin luona katsomassa kiekkoa.oli se kyllä huono peli taas suomelta,mutta se ei nyt olekaan pääosassa (lue:en muista). paavali oli lähtenyt töistään suolakaivoksilta jo aikaisemmin kotiin jotta kerkeisi päihtyä ennen illan rientoja,tässä tapauksessa peliä.

Paavali oli melkoisessa tuiskeessa kun paikalle saavuin Taivaallisella Toyotallani. ensimmäisen erän tiimellyksessä Paavalille iski kova nälkä. hän veisteli pöydältä itselleen pillakan ja alkoi mutustelemaan sitä,juomanaan raakaa Tasavaltaa. televisiossa vilahti hetken erittäin nätti prellu (lue: rinnakas tyty) ja sehän oli päihtyneelle paavalille aivan liikaa. sillä hetkellä meni pillakka ns "väärään kurkkuun" ja infernaalinen yskiminen alkoi. kuivalla viunalla pillakan nieleminen oli jo liikaa ja sitä seurasi paavalin oksentaminen omaan käteensä. istuessani siinä vieressä mietiskelin,että mitäs ny? seuraava liike oli se,että paavali nuoleskeli kielellään kämmenensä ja sormensa ja loput lattialla olleet nektariinit hän pyyhi sukkiinsa. händyn puhdistuksen jälkeen kääntyi hän minua kohti feissi ruvellaan ja sanoi " doddii poika, tämä on sitä elämän suolaista nektaria". tämän jälkeen alkoi kaksin käsin kiskominen paavalilla ja seuraavaksi noustessaan ylös hän kaatui monesti. hän kertoi itsellään olleen diagnosoimaton kaatumatauti jo 40 vuotta.siitä hassu tauti että paavalilla se iskee vaan viikonloppuisin.

kyl kyl. nakkilassa on tosiaan keikautus lokakuussa ja voipi olla hyvinkin mahdollista että sitä ennen on keikka porissa (en vaan vielä tiedä tarkkaa päivämäärää) ja sitä ennen kokemäen ja nakkilan välissä. ja vastaus ei ole kakkostiellä.

bändipaidat ja levyt pitäisi olla vasta ensi kuun puolella meillä (lue: reksi on karkuteillä)myynnissä,mutta parempi myöhään kun ei never ever. Mies on kahdeksantoista ennen kun täyttää yhdeksäntoista.

Jumalan Rauhaa,rakkaat Fänit

Kirjoitettu Saturday 10.05.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: