Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ja toinen levy lähestyy...

Jaaahas... tämä toinen täyspitkä on kyllä ollut kivinen taival. Musiikit oli valmiina lähes puoli vuotta sitten, ainakin suunnilleen. Pari biisiä on viskattu menemään ja toisia lisätty ja muutettu kyllä sen jälkeen, mutta levy ei vaan meinaa valmistua. Ensin olin leikkauksessa, sitten yksi bändin jäsen sai lapsen, ja sitten oli kiire ja sitten oli loma. Nyt ollaan takas ruodussa, ja levy on suunnilleen valmis, vielä pitäisi äänittää huudot kolmeen biisiin, ja sitten voidaankin puskea levy ulos.

Sanotaan että jouluna se on valmis varmasti, mutta yritetään nyt kiristää se ulos ainakin kuukausi ennen vuoden loppua. Tässä on myös viivytysten ja King Fear & The Court of Wolves'in imagon ja konseptin kirkastuessa myös pari sivuprojektia puhjennut esiin, ensinmäinen joka debytoi täällä Mikserissä on tuo oma elektroninen tapaus: 1/oo, käykää katsomassa. Lisää biisejä tulee, ainakin jotain kolme/neljä, ennenkuin King Fear'in levy tulee ulos.

Niin, ja se The Inexhaustable... on muuten aika sairas tapaus. Tehtiin sitten mitä huvitti eikä paljoa mietitty jos joku tykkää tai ei. Sama hommahan se oli tuon aikaisemman levyn kanssa, paitsi että siinä yritettiin olla sitten niin tekotaiteellisia kuin mahdollista.

Kommenteista päätellen ironia on kuollut.

Kirjoitettu Tuesday 02.10.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: