Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Se on sitten valmis

Että tiedoksi niille parille ihmiselle jotka tätä vahingossa lukevat, että täyspitkämme "Bloodletting & Other Remedies" on nyt sitten valmis. Industrial jäi sitten vähän vähemmälle tällä levyllä kuin alunperin oli tarkoitus, mutta tuli sitten kanssa vahingossa ympättyä enemmän death-metallia kuin oli tarkoitus. Levy on ollut valmis noin kuukauden, ja tässä sitä nyt on vain lähinnä odoteltu luvattua julkistamispäivää. Tai, no, onhan sitä vähän musiikkiakin porukalla väännetty.

Seuraavakin EP (tai täyspitkä, mistä sitä tietää) on katsokaas jo työn alla. Soundimaailma on aika pitkälle valmis, ja sitä voisi ehkä kuvailla jotenkin sanoilla "Electronic Noise Death Metal", ambient on jätetty taka-allalle ja eteen tuotu rytmistä kikkailua. Biisit on myös lyhentynyt tuosta 6-9 minuutista tuonne 3-5 minuuttiin. Se tulee varmaan ulos sitten ennen taikka ensi kesän kuluessa.

Laiskoiksi meitä ei ainakaan voi haukkua.

No, "Bloodletting & Other Remedies" levy tulee mikseriin tuossa joulun aikaan, virallisestihan se tulee ulos vasta juuri ennen vuoden vaihdetta.

Kirjoitettu Monday 11.12.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: