Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

For the love of god...

Joo, on ollut vähän kiireitä niin ei ole ehtinyt kirjoittamaan tänne. Pitäisi jaksaa vielä lukea paljon kokeita varten. Sitten varsinaiseen asiaan:

Olen huomannut mieltyväni erityisesti neoklassisesta ( ei siis tästä uudesta klassisesta musiikista vain jostain sellaisesta kuin Puissance, The Protagonist, ja HERR ), sekä olen myös tykästynyt martial musiikista, tai military popista kuten on sitä tavattu kutsua. Olen tykästynyt Derniere Volonteen, vaikkakin silti kuuntelen edelleen muitakin tuttavuuksiani. SOAD:in Mezmerize on minusta ehkä yksi loistavimmista "uusiometalli" yhtyeistä. Olen myös sähköisillä uruillani alkanut tapailla jazzia. Olen erittäin viehtänyt kaikesta varsin synkästä musiikista. Olen siis soitellut myös ostamillani Casion uruilla ( ostin ne lähinnä sen halvan kuulloisten äänien takia, sekä myös helppokäyttöisyyden ) joten jotain hämärää tulossa varmasti.

Erityisesti minua ihmetyttää black metallin asenne taas viimeaikoina. En ole siihen aikaisemmin kehittänyt huomiota. Nyt voisin kokeilla, sillä ne ärsyttävät jumalanpilkka-lyriikat voivat pilata koko kappaleen minusta varsin tehokkaasti. Kyllä uskontoakin voi käsitellä älykkäästi, kuten saatanaakin käsiteltiin vaikka Deathspell Omegan
Si Monumentum Requires, Circumspice joka minusta on yksi hienoimmista kuulemistani teoksestani, ja se käsitteleekin Saatanaa varsin teologisella tasolla.
Black metal yhtyeiden musiikki onkin asia erikseen, silti rumpukoneet kyseisessä genressä kiehtovat minua kovasti sillä joissakin yhtyeissä ne toimivat loistavasti kuten vaikka Limbonic Artissa, ainakin minusta ne toimivat hyvin. Musiikki tosin kuullostaa vähän ohuelta ilman bassoja, joita minä tyypillisesti löydä ollenkaan black metallia kuunnellessani.

Kirjoitettu Monday 27.11.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: