Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Huomenta vaan!

Jaahas, sitä sitten taas aamu sarastaa, linnut laulaa ja juopot nauraa ! Minua ei ihan kauheasti naurata, mutta mitäpä sitä ihminen yksinään nauramaan tai kyllä sitäkin on tullut harrastettua. Sitä sitten ratkeaa kahden vahvan naisen taistelu tänään, meinaan tanssii tätien kanssa kilpailussa. Mariko sen voittaa, se on vahvempi kuin sen tanssi partneri.

Taas on muuten ohjelmaformaatti, mitä katselevat naiset ja homot ! Viime vuonna siinä oli mukana yksi äijä, se Nikulan kloppi. Jos Nikula mainostaa itseänsä äijänä, niin mitä vittua se teki tanssii susien kanssa ohjelmassa ? Vähän on taas kaksinaamaista. Onneksi Nikulalla ja Hynysellä on pitkät hiukset, niin erottaa sikalan isäntäkin ne sioista tai sitten se erottaa ne sioista rautakangella. Hynynenkin on kova jätkä, joo itärajalla saatana! Hynyselle kuitenkin vähän tunnustusta uudesta levystä, on siellä sentään yksi todella hyvä biisi ja se on tuonelan koivut. Mielestäni siinä on nerokas kertsi sanoja myöten..syvä kumarrus oivalluksesta!! Muuten levy ei sitten erotukkaan aikaisemmista levyistä mitenkään, joten minun puolestani voitte äijäillä keskenänne miten tahdotte.

Miksi ihmiset ostavat hulluna vanhuksien konserttiin lippuja, kuten Rollareiden ja Ozzyn keikoille. Menkää katsomaan vanhainkotiin vanhuksia. Vanhukset tykkäävät ja teiltä säästyy rahat. Jos haluatte nähdä kun tärisevä vanhus laulaa karaokea, niin ottakaa laitteet mukaan. Ozzy on muuten maailman rikkain karaoke laulaja! Ketkähän olisivat vastineet Keith Rickhardsille ja Ozzylle Suomessa ? Ehkäpä kitaristeista Tolonen ja Mckoy ja laulaja puolelta
kaikki vanhat humppaveikot Grönistä Taipaleeseen.

Ja viellä lopuksi; miksi Hectori ei voisi lopettaa koko uraansa, kun lopetti keikkailunkin. Se on kyllä hyvä alku, mutta hyvää eläkepäiviä vaan Hectorillekin! Nimimerkki Yli 30 vuotta liikaa!

klo 05.33 hyvää yötä ja Paavolle terkkuja !

Kirjoitettu Sunday 22.04.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: