Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Taas mennään !

Taas oli se aika keväästä, kun raavaat miehet itki katsellessaan leijonien taivalta mm- kisoissa. Sitten vielä väitetään, ettei suomalainen mies osaa näyttää tunteitaan, se on höpöhöpö juttuja. Tuosta Venäjästä tulikin mieleen, että jostain syystä minulla on ollut jo pidemmän aikaa sellainen vahva Venäjän viha päällä ja se ei ota laantuakseen lainkaan. Suomalaiset ovat saatana ihan putuhousuja ! Täällä on jo melkein koko itäinen Suomi myyty venäläisille ja nyt on menossa jo Savo. Venäläiset eivät pahalla saaneet maata, niin kokeillaan ostamalla sitten. Kun suomalaiset ostavat venäjältä tontin, niin johan pistävät venakot vastaan, mutta mitä tekee suomalainen ? Se saatana hymyillen toivottaa tervetulleeksi, vittu ittepä siinä sitten hymynne kannatte! Minä ajattelin alkaa valtaamaan tontteja takaisin, samanlailla kun venakot kotonaan. 10 vuoden päästä muuten on joka kolmas peruskoulun oppilas venäläissyntyinen, että silleen, tänne vaan.....Se tästä vielä puuttuisi, että jotkut helvetin Amerikkalaisetkin innostuisivat Suomesta, mutta onneksi ne ovat niin tyhmiä, etteivät löydä tänne, ellei vaihto-oppilaat niitä tänne kanna, kun ensin ovat vähän huumehöyryissään rakastuneet. Suurvallat ovat perseestä! Ja sitten Kiina...... Olkoon, ketä kiinnostaa !

Kirjoitin tuossa taannoin, kuinka suomalaista gay kansaa hellitään kaiken maailman kansainvälisillä gay juhlilla. Kiitos runsaasta palautteesta. En missään nimessä haukkunut teitä, enkä teidän mieltymyksiänne, ei se ole minun vikani, jos eivät kaikki saaneet pakattua suklaata euroviisu humussa tai pelattua lättistä tyttöjen kesken. Minä olen avarakatseinen ihminen, joka pelkää vain sitä, että jos joskus olen poika lapsen isä, niin tämä tulee ja pyytää M. Björssin ratsastuskouluun tai J. Uotisen tanssiryhmään..


Ai helvetti kun muuten hävettää sen Kurosen puolesta tai siis mikä helvetin vyöruusunen nyt onkaan. Toiseksi hävettää Katso-lehden toimituksen puolesta ja kolmanneksi niiden ihmisten puolesta, jotka ostavat, lukevat ja uskovat tämän kyseisen lehden juttuja.
Sain taannoin postissa kyseisen lehden jonain lahjalehtenä. Tiedoksi vaan sille joka halusi ilahduttaa minua, että hyppää järveen vaan sairas ihminen. Niin kuitenkin pari juttua lehdestä. Lehti kirjoitti, että lastensuojeluviranomaiset ovat tehneet Kurosen alastonkuvista tutkintapyynnön ja kerrottiin, että huostaanottoa pelätään. Ottakaapa vähän asioista selvää, ennen kuin kirjoittelette kaikkea huttua. Toinen asia mikä laittoi vihaksi oli tämä artistien raideri listat. Oli ehkä hauskaa taas kerran Negativen meikki pojilla kun kertoivat listansa; JALLUA, PARTAKONEEN TERIÄ, LASIPÖYTÄ, VASELIINIÄ JA KUMIHANSKAT....? Voi vittu kun hauskaa! Lehti repii otsikoita ja lapset ovat pää pyörällä. Cristus, teit sen taas. Jos jostain syystä tapaamme joskus, voit olla varma, että vahdin vieressä kun sinä ja Aaronin Jonsku muuten käytätte vaseliiniä ja hanskoja. Saa siinä sitten muut ihmetellä, kun Cristuksen kitara tuoksuu vaseliini paskalta. JA MUISTAKAA NEGATIVEN POJAT, ETTÄ TEIDÄN KUUNTELIJAT OVAT NUORIA TEINEJÄ. TEINIT EIVÄT TAJUA VITSINÄ TÄTÄ TEIDÄN LASIPÖYTÄ/PARTAKONEENTERÄ JUTTUA! Joten toivotan teille paljon onnea valitsemallenne tielle, eli HV, EIKÄ SIIS TARKOITA HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!


Onneksi pian alkaa kesäloma ja suuntaan ulkomaille. Yötyökin loppuu, mikä ei vaikuta muuta kuin kirjoittelun ajankohtaan. On hienoa kun on rauhallinen olo ja rakastaa kaikkia, kyllä kevät on ihmeellistä aikaa. Meissä jokaisessa asuu pieni hippi, joka aina välillä haluaa ulos....

klo.0558 valtakunnassa kaikki hyvin. Huomenta ja hyvää yötä Igor !

ps. Mikä on homppelipoijan suuri toive? Panna Visa vinkuun..

Kirjoitettu Friday 18.05.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: