Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Temppuilua tietokoneen kanssa

On ollut melko vaikeata, kun kone heittää jatkuvasti ulos täältä. Kiva kirjoittaa rivi kerralla, hohhoijakkaa! Juice sitten otti ja lähti, paska juttu, mutta näitä sattuu. Mielestäni ihmiset ampuvat todella pahasti yli tämän Juicen kuoleman kustannuksella, mutta tämä on vasta alkua, sillä pian tulee muistokonsertit, levyttämättömät biisit, julkaisemattomat tekstit, uusi kirja, tributelevy ja kaksi vuotta neljä kertaa päivässä Juicen unohtumattomat laulut radiokanavilta. Joo,meinaan sulkea silmäni ja korvani moiselta. Tästä nyt ei sen enempää, koska jokaisella on omat tapansa, surunsa jne.

Maajussit saavat jälleen palstatilaa. Aikaslailla ovat säälittäviä, sanovat vielä yhteen ääneen, etteivät ole julkisuuden perässä, vaan tosissaan etsivät elämän kumppania, niinpä, syvät säälipisteet pojille ja tytöille vaan. Ristokin oli selvästi pettynyt naisiinsa ja oli sen oloinen, että alkaa pian homosille Jussin kanssa. Siinä sitten pojat kieriskelisivät hunajassa.

Viikon suurimmat pisteet menevät Hjallikselle. Tervetuloa Tanjan antifanclubiin. Tiedätkin varmaan tälläisen clubin käytännön, koska olet varmaan kuullut Jokereiden vastaavasta clubista. Se ei varmaan sinua haittaa, että kuulun Jokeri antifanclubiin, eihän? Nyt kun olet sanonut mielipiteesi Tanjasta, niin annan neuvon, älä käännä selkääsi, jos näät Ollin, ethän? Eikös sinulla ole muutenkin kokemusta vihaisista aviomiehistä? Joo, mutta kumarrus sinulle!

Jatketaan taas, kun kone toimii....tää vetää hiljaiseksi!

Klo0555 Hyvä yötä ja huomenta!

Kirjoitettu Tuesday 28.11.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: