Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ennätystrofee.....?

Tiesittekö, että Unkari on ennätystrofeiden maa. Se on hieno asia. Olisi vielä hienompaa, kun tietäisi mitä tuo tarkoittaa.

Minun täytyi ottaa asiasta selvää ja kyllähän se selvisikin . Ne ovat hirvieläinten sarvia. Puolet maailman kymmenestä parhaasta saksanhirvitrofeesta on kaadettu Unkarissa. Sarvet voivat painaa jopa 10-15 kiloa. Villisioilla on suuremmat hampaat, kuin missään muualla maailmassa. Sitten on myös muhkeasarvisia villilampaita eli mufloneita.

Unkari on siis on metsästäjien luvattu maa. Suomalaisiahan käy aivan hirvittävän paljon Unkarissa metsästämässä. Varsinkin formulakisojen aikaan metsästäjiä on paljon, meinaan ilotyttöjen metsästäjiä. On kuulemma hinta/laatu suhde kohdallaan. Sarvet ostetaan torilta matkamuistoksi ja sanotaan vaimolle, että oli kyllä komia nauta, miltä nämäkin sarvet sain.

Kaiken tämänkin hyödyllisen tietopaketin antoi Erä-lehti, joka ei ole kyllä minua varten lainkaan, tulipa vilkaistua sitäkin lehteä. Ainoa asia josta tajusin jotain, oli taskuparistoiden kestävyyden vertailu, jeps hyvä Varta.

Oletteko koskaan miettinyt kuinka hienoa olisi jossain Helsingin taksitolpalla istua taksiin ja kuskin kysyessä minne mennään, niin vastata; Viheltävän vitun aapaan.(Sodankylä). Tai Kyrvänsyrjäntielle(Kainuu) , Tai Kissanpiiskaajantielle Ouluun. Mahtaisi kuskilla nousta verenpaineet. Suomenkieli on mielenkiintoista.

Itselleen ei olisi kivaa , kun kauheassa sopassa yrittäisit selittää vaikkapa kaverille että tule hakemaan minut Äteritsiputeritsipuolilautatsibaarista. Mitähän helvettiä siitä tulisi, jos tuota yrittäisi sanoa kännissä? Ainoa varma asia on se, että ilman kyytiä kyllä jäisi.

Minun toivelistalla joulupukille on, että saisin viettää Matti-Esko Hytösen kanssa kunnon känni-illan. Se olisi mielestäni samaan aikaan sekä, hauskaa, perverssiä ja todella omituista. Esittelisin ylpeänä kavereilleni Mattia menninkäisenä ja myisin kättelyitä oluesta, varma menestys. Kovin moni ei varmaan olekkaan nähnyt ylimielistä, itserakasta ja bodaavaa menninkäistä. Nyt tarvitsee oikeasti toivoa, ettei toiveeni toteudu, huh, huh!

Koska ajatuksen juoksu on jälleen näin tasokasta, niin nyt on luovutettava ja siirryttävä katsomaan Chidren of Bodomin Dvd;tä. Ei muuten paskempi työ minulla, HAH,HAH!

Klo 0146 Hyvää yötä ja huomenta!

Kirjoitettu Wednesday 22.11.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: