Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Jäkälää saatana!

Onko se nyt sitten itsenäisyyspäivään asti kuunneltava ja katseltava lehdissä juttua yhdestä saatanan Lordista ja sen maskista? Kai se sitten on kiinnostavaa. Lähdetään siitä, että onko kutsun saanut Lordi vai Putaansuu? Joka tapauksessa aivan turhanpäiväinen juttu. Ei kai sinne nyt mennä perkele elvistelemään jotkut vappunaamarit päällä, vaikka illan mittaan tunnelma siellä vappufiiliksiin nouseekin. Olisi varmaan kiva katsoa jonkun Mosanbikiläisen diplomaatin ilmeitä, kun mr. Lordi olisi samassa ruokajonossa. Siinä afrikan poika alkaisi värväämään kylälleen uutta poppamiestä alta aikayksikön.

Ajatelkaa sitä kaameeta käryä, mikä nousisi Lordin kamppeista, kun se siellä hulluna humalassa tepastelisi koko illan. Siitähän kärsisi muut, Putaansuu on varmaan hajuihinsa jo tottunut. Kahden aikaan yöllä olisi soitettava Ongelmajätekeskukseen, että kenelle kuuluu linnan ongelmajätteet.

Asiasta toiseen: Putaansuun vaimo tietää, koska Putaansuulla alkaa tekemään mieli. Tomppa laittaa maskin päähänsä ja alkaa laulamaan Would you love a monsterman ja vaimon pitää laulaa takaisin Madonnan like a virginiä, siinä sitä nykyajan kinkyä lappalaista soidinmenoa kerrakseen. Eräs Putaansuun tuttu kertoi tämän, joten kai se sitten on uskominen.

Voihan tämän maski asian ajatella myös sillai, että minkäs helvetin takia risuparta Tuomioja saa tulla ihan omalla naamallansa linnan juhliin? Olisi hyvin suotavaa tässä tapauksessa, että Erkillä olisi joku naamari. Siinä meinaan käy viellä niin, että jos ruokajonossa on Putaansuu maskeineen ja Tuomioja ilman maskia, tulee Mosambikin kyläpäälikön pojalle vaikeuksia valita poppamies kylällensä.

Kyläpäälikön poika soittelisi isällensä ja kertoisi:" Minä olen sen Conan o Brianin näköisen presidentin juhlissa, juu sen naisen. Sitä vaan, että Suomessa on ihan saatanan rumia äijiä, mutta poppamiehinä ne olisivat varmaan hyviä. Kaksi on yli muiden, juu toinen karjuu ja kiljuu, toinen on muuten vaan vittumainen. Se risuparta kyllä voi olla vaarallinen, joo, mistäs arvasit, että se on just se joka suututti melkein koko lähi-idän.. kyllä, kyllä, ei sitä, se voi aiheuttaa jonkun konfliktin äkkiä, juu annetaan sen olla. Jep, Ranskaan vaan koko äijä. Soitellaan moi."


Kyllä tuon Halosenkin olisi jo luullut tottuvan monstereihin ihan kotioloissakin, kun kerran on näitä risupartoja kierrättänyt ennenkin. No joo, mutta Erkki on kova jätkä! Mahtaako Tarja koskaan ikävöidä Erkin lämpimästä ja miehekkäästä kainalosta.. Heh miehekkäästä! Ihan tosi, laulaa Sleepparitkin, että Erkki on vetänyt muutakin kuin rekee, rahnasta Erkki kaikkea tekee, notta niin perkele!

Se siitä sitten joo. Oli muuten paskalehden kannessa hauska pikku lööppi: TIINA JYLHÄN YLLÄTYS, AVOLIITTO!
Oikeasti, mikä helvetin yllätys tuo nyt muka on ? Tiina ja Linda vaihtaa miestä, kuin velipoika kakarallensa vaippaa, mitä siitä sitten sen kummempaa.

Eihän tässä mitään muuta kun, notta pure Putaansuu jäkälää vaan! Sie oot kumminkin poro!

Klo 0452 Hyvää yötä ja huomenta !

ps. mitä Matti teki , kun Teppo jäi auton alle? No soololevyn tietysti! HAHAAAAAAAAAHAAAAAAAAH, taidan kusta housuun, ihan tämän jumalattoman huumorin ansiosta...

Kirjoitettu Thursday 23.11.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: