Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kiire kirjoittaa, sähköt katkee...

Kenelläkään muulla ei voi olla sellaista tuuria, kuin minulla. Nyt on taas kyse asiakaspalvelusta. Menin vaihdattamaan autoomme öljyt ja renkaat, ihan simppeli juttu. Minulle sanottiin, että tule 2 tunnin päästä hakemaan auto. Kun menin hakemaan autoa, niin siellä sanottiin, että on pieni ongelma. Kysyin, että no mikä? Paikan pomo alkoi vaikeana kyselemään, että säilytettiinkö renkaita täällä? Sanoin , että kyllä..... No varmaan arvaattekin mitä oli tapahtunut.
Ne saatanan taliaivot olivat myyneet meidän renkaat alumiinivanteineen jollekin, eivät edes tiedä kenelle.... Sain uudet talvirenkaat, mitkä vaihdettiin vanteille. Ei minua ne renkaat häiritse, mutta ne vanteet ja periaate.. Maanantaina selvittämään sotkua,huh, huh. Oli taas hymy piukassa....

Töissäkin on kivaa, vähän tunnelmaa kun sähköt katkeilee. Onneksi on 15000 muutakin joilla on sähkön kanssa ongelmia. Nyt olisi hyvä olla laivalla. Voisi olla ihan jurris, eikä kukaan huomaisi kun hoippuu pitkin käytäviä.
Muistan erään syksyisen myrskyn, kun olin töissä ravintolan ovella. Ravintolaan tuli vanhempi pariskunta, jotka olivat ns. kaupungin "parempaa väkeä". Oli hienoa katsella, kun rouvalla oli meikit valunut ja peruukki valahtanut oikealle ohimolle. Isännällä oli housun etumus märkä, ihan kuin olisi kussut housunsa, johtui varmaan kuitenkin sateesta. Aika vaikeaa oli pitää pokka, mutta kyllä siitä jotenkin selvittiin.

Nyt on aika aloittaa laihdutuskuuri. Vaaka alkaa voihkimaan, kun sen päälle nousee. Toinen hyvä syy on se, kun veljeni 4- vuotias poika vertaa joulupukkiin. Lapsethan ovat totuuden torvia, vaikka ei aina tarvitsisi ollakkaan.
Nyt alkaa mennä vaikeaksi..pät......kii....lähe......tys!
Mutta loppuun vielä; Miksi Hitler teki itsarin? Se sai kaasulaskun....

Nyt nauran itseni uuvuksiin ja menen taskulampulla pelottelemaan muita!

Klo.0200(vasta) Hyvää yötä ja huomenta!

Kirjoitettu Saturday 28.10.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: