Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Viiraako lappilaisten päässä?

Vastaus kuuluu: Kyllä viiraa! Äänestitte sitten Väyrysen mulkvistin ministeriksi! Mitä teki Väykky? Näytti teille kansainvälisellä merkillä haistakaa vittu, kun ei kerran merkkejä osaa, mutta se on teille Väykyn äänestäneille ihan oikein! No eipä Väyrynen ainoa haista vittu mies ole, kyllähän se Yrjö Suuri Yhdysvalloistakin ausseille samaa merkkiä näytti. Bush ja Väyrynen muuten taitaa olla veljeksiä, ovat niin samanlaisia. Paavosta pressa perkele, niin sen jälkeen oltaisiin Usan uusi sininen osavaltio. Olisihan siinä hyvät puolensakin, ei pääsisi pakolaiset niin helposti tänne. Tästä tulisi Usan parhaitan aseistettu tukikohta ja olisi siinä veli venäläinen kummissaan!

Eiköhän tuossa ole tarpeeksi jo kauhukuvia Paavo Pesusienestä. Sitten uusia aiheita, kuten se, että sanotaan kesästä tulevan musiikillisesti Suomen historian merkittävin ja kyllä se sitä onkin. Miettikää; Metallica, Rolling Stones, Ozzy, Heaven and Hell, Rush ja moni muu. Todella hyvä tarjonta. JA ON TURHA VÄITTÄÄ, ETTEI VÄHEMMISTÖÄ OLE OTETTU HUOMIOON! Nyt voi SETA;n porukka pitää suunsa kiinni, porun kurkussa ja rään nenässä ja juhlia oikeen kunnolla, meinaan nyt hellitään kunnolla kikkarapäitä! Ensin on euroopan suurimmat homojuhlat Helsingissä ja sitten kesällä tulee viellä George Michael, voi sitä onnea! On siinä kuulkaa peräkammarin tissiposkipoika ihmeissään jos erehtyy näihin gaymeihin! Suomi tarvitsee tälläistä kansainvälisyyttä, juu voi vittu niin varmaan!

Lappilaisista vielä sen verran, että halusitte euroviisut sinne. Tiedän ettei siitä olisi tullut yhtään mitään, koska siellä asuu viellä tosimiehiäkin, kuten esim Joulupukki! Sellainen kunnon hetero ei varmasti olisi kestänyt sitä homoilua, olisi varmaan tullut ruumiita. Lapissa on sentään kunnon hetero meininki, jos ei löydy naista, ei myöskään aleta homosteleen, onhan siellä poroja. Joo eihän tässä muuta kun, että jos tämä suututtaa jonkun, niin syyttäkää Paavoa perkele.

Klo.0501 ja minulla kaikki kunnossa!

ps. älkää muuten siellä Lapissa yhtään olko reteitä Kärppien mestaruudesta, se on Pohjanmaalta....

ps2. ei tarkoita tässä tapauksessa pelikonetta. Nyt vain alkoi hirvittävä vitutuskohtaus ja päivä ihan pilalla. Radiosta tuli idols Arin laulamana tämä helvetin piano man ja kuuluttaja hehkutti, että heavyllä ei hävitä. Nyt joka saatanan humppa ja laulaja esitellään heavyksi. On varmaan parempi lopettaa, ennen kuin tulee ihan painokelvotonta! Neljä yötä töissä taitaa olla allekirjoittaneelle vaan nyt liikaa. Miksi Paavo kaivaa korvaa? Paavo haluaa vaikuttaa...

Kirjoitettu Wednesday 18.04.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: