Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Onko järkee

Työtunteja takana 7 1/2 ja edessä vielä 6 1/2. Alkaa laittaa hihittelemään. Hiihaa pää on sekaisin. Täytyiskö käydä lääkekaapilla, no ei sentään, kahvia lisää vaan. Taidan avata puhelinpalvelun; Ottaa housut pois jne. Olis siinä ihmisillä miettimistä, että mihin soitti. Tai sitten auttava puhelin; "MULLA ON NIIN PAHA OLO, MITÄ MUN PITÄIS TEHDÄ?" No kuule käy oksentamassa, jos se auttais! "MULLA ON MENKAT MYÖHÄS JA VATTA PÖMPÖTTÄÄ, MIKÄ VIALLA?" olekko käyny paskalla? Se voi auttaa pömpötykseen. "MITÄ TEEN, KUN KUKAAN EI VÄLITÄ MUSTA?" Oletko ajatellut,että vika on vain sinussa itsessäsi? "OLENKO ERILLAINEN?" Olet!!!

Se siitä, ei saa leikkiä vakavilla asioilla, se on tyhmää. Ajoin tuossa muutama päivä takaperin poliisien kameratutkaan, se jäi vähän harmittamaan kun en huomannut hymyillä kameralle. Nyt odottelen innolla minkälaisen kuvan saivat. Ensin luulin meteoriitin pudonneen, kun välähti niin saatanan kovaa, mutta sitten tajusin sen olevan salamavalon, vähän nauratti.Voiskohan poliisin haastaa liikenteen vaarantamisesta oikeuteen ja vaatia vähemmän tehokasta salamavaloa. Kyllä meinaan vauhti hidastu, kun ei nähnyt mitään seuraavaan kymmeneen kilometriin.

Se joka väittää suomalaisia tyhmäksi on vahvasti väärässä. Hyvä esimerkki on se kun lehdistötilaisuudessa kysyttiin Suomen voitokkaan ottelun jälkeen Litmaselta; Mitä tapahtui pukukopissa, kun Azerbaidzanissa meni sähköt poikki? Litmanen vastasi; Tuli pimeää!!! Kyllä tässä vaiheessa varmaan toimittaja huomasi tyhmyytensä!

Oletteko koskaan miettinyt kuinka pieniä miehiä on senssipalstoilla ja chatissa? Yksi oli mielestäni tosi pieni, tässä ilmoitus; Hei olen viriili ja hyvin säilynyt 30v mies,etsin sinua nainen! ps. pituutta 21 cm!!!! On varmaan naisen kiva kuljettaa kaveria taskussa tai jotain.....

Esirukouspyyntöjä seurakuntalehdestä; Rukoilkaa että saisin töitä, miehen ja voittaisin oikeudenkäynnin....voi helvetti sentään, eikun rukoilemaan. Tai seuraava; Rukoilkaa puolestani ,avasin jalkani, olen syntinen, tein huorin, johdata minut takaisin oikealle tielle.... ei taida olla suunnistaja...

Kyllä kai tämä nyt saa riittää, onko tässä nyt mitään järkee. Klo. on 0225. Hyvää yötä ja huomenta!

Kirjoitettu Sunday 15.10.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: