Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Jumalautsi, mikä kokemus!

Mielestäni on erittäin hyvä, että nykyään ihmiset, jotka haluavat soittaa ja harrastaa musiikkia saavat sitä myös todennäköisesti tehdä ja harrastaa. Jokaisella on oikeus harrastaa, vaikkakin jotkut voisivat harrastaa sitä kotona äänieristetyssä tilassa,ettei häiritse muita. Esimerkkinä noin 50-vuotias mies joka kännissä kaivaa kitaransa esille ja luulee olevansa vaikkapa Hank Marvin. Voi vinetto, kohtasin tuon kansalais-opiston Marvinin viikonloppuna. Mies näytti viellä ihan Kummelin Kahilaiselta, muttei ollu yhtä hauska.

Joo tähän kohtaamiseen jouduin viikonloppuna kansalais-opiston kulttuuripäivillä. En edellenkään kerro missä päin Suomea, etten pahoita kenenkään mieltä ja toiseksi, jos vaikka joku joutuisi kohtaamaan saman kohtalon, hehheeh!
Enhä minäkään olisi joutunut niihin kinkereihin, mutta eräs minulle erittäin läheinen ihminen sai houkuteltua minut sinne mukaan, eli kaikki varmaan arvaakin, että se oli se nainen joka asuu meillä ja kun tämä nainen houkuttelee, niin yleensä hän myös saa tahtonsa läpi.. mutta ei siitä sen enempää, koska kyllähän miehellä pitää olla oma tahto, perkekele!

Minun piti olla apuna, eli auttaa miksaajaa tarvittaessa. Kaikki meni siihen asti hyvin kun eka bändi hyppäsi lauteille. Jos bändi perkele vieköön ei opi soittamaan kolmessa vuodessa(he mainostivat tätä kolmen vuoden yhteistaivalta) Irwiniä ja juicen syksyn säveltä, minkä lapset oppivat jo ala-asteella, niin johan on huttua. Itku meinas päästä ja oikeasti kyllä pääsikin. Ainoa joka osasi soittaa oli opiston opettaja bassossa. Voitte kuvitella kun bändissä on 2 kosketinta, rummut, "Hank Marvin" kitarassa, kolme tuuban soittajaa, basso ja kaiken paras; joku saatanan gootti pikku-pirkko laulussa. Onko katu-uskottavaa kun oikein tumma gootti tyttö laulaa työmiehen lauantaista? Eikä se riitä, että äiti ja poikaystävä kehuu hyväksi! Tuska festareille vaan!

Onneksi omankylän kaksi nuoriso bändiä pelasti illan ja olivat OIKEASTI hyviä. Omankylän aikuisille viellä, teillä on herra asennevamma kitarassa, joten miettikääpä sitä....

Iltahan jatkui mukavasti , soppaa kurkusta alas, aamulla kotiin ja sen naisen viereen, joka asuu meillä. Olin kuulemma pudonnut sängystä, muttei ollut paljoa häirinnyt..minua.

klo.0019 ja vituttaa kuhkia yökaudet, joten miettiin laittaa, miksi vapaalla ollessaankin pitää kuhkia yökaudet, ei ole helppoa olla lakeshead.

Kirjoitettu Monday 16.04.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: