Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ekat piisit mikserissä

Viimeinkin sain aikaiseksi laittaa nämä kyhäelmät jakeluun. Onko se jonkun etu sitten vaiko haitta, sitä saa jokainen aprikioida ihan ite. Olen siis yli nelikymppinen otus joka tykkää värkätä näitten musavehkeitten parissa. kauan kauan sitten oli jotain bändikuvioita mutta, basson ja kitaran ja koskettimien soiton opettelin vasta noin vuosi sitten, leikkauksesta toipuessani, kun ei ollu muuta tekemistä. Ei niitä kyllä tällä iällä enää meinaa oppia.

Bändikuvioita ei tällähetkellä ole kehitteillä lähinnä ajanpuutteen vuoksi. Kovasti kiinnostaisi hyvällä porukalla vääntää jotakin Blues/rock/soul tyyppistä, vähän niinkuin terapiamielessä. Noin 10 vuotta sitten oli Oulun seudulla porukka nmeltä Roswell. Covereita soitettiin ja meno oli kova. Samat kaverit pyörittävät nykyään Bar open nimistä orkesteria. kannatta käydä kuuntelemassa jos Kohdalle osuu!

Piisit syntyy aika nopeasti. Esim "Burn out blues" oli ideasta valmis alle puolessa tunnissa. Samana päivänä kun tohtori määräs levolle liiallisen työtahdin takia.

Musiikkimaku on laaja. Tykkään kaikesta hyvästä. Steve Ray Vaughan on ykkönen, Hendricks, Style council. Lee ritenour, Earth Wind & fire, Brothers Jonson, Chick, Sabrina Malheiros, Viva Brasil. Nyt soi annika eklund....

On ollut yllättävää etä Mikseri.netistä löytyy paljon parempaa kamaa kuin nuo soittolista radioasemat tyrkyttää meille. Olispa hieno nähdä joskus rennolla otteella juonnettu Mikseri radio, jossa nää lahakkaat tekijät pääsis kaiken kansan kuulolle. Ei kun lähettimiä hommaamaan....

Kirjoitettu Sunday 23.04.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: