Bullet Scene

wRENCH cONNECTION | 27.07.2006 | --
3:52

www.wrenchconnection.cjb.net

7.44   861 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

The Bayonnettes 12.09.2006
paskaa
0   +1 +2
 
8
Meddi 22.08.2006
hmm. aika kaunis melodia tässä. oikeanoppiset kitarasoundit. mut mitä vinettoa tuo "ÄU-KAA-KUU-KÄÄ"-etoilu tuossa kertsissä tarkoittaa? se vie pois vähän feelistä. hauska bändin nimi. tykkäisin itse sävellyksestä, paitsi tuosta ärhärh-örinästä
0   +1 +2
 
Piru Kange 22.08.2006
Soundit ovat ainakin hemmetin tumppuiset, treenikämppätaltiointi? Noh, soundit saa kyllä kuntoon studiossa, joten ei anneta noiden haitata, keskitytään itse biisiin. Biisi tuntuu paikoin vähän sekavalta, tavallaan eteenpäin kaatuvalta tekeleeltä, jonka punainen lanka on vähän kateissa. Tuo johtunee pitkälti siitä, että kappaleessa mennään oikeastaan koko ajan samalla balanssilla, eikä eri osien välillä sen vuoksi huomaa minkäänlaista kontrastia. Pikkiriikkiset tauot ja nyanssierot soundien välillä riittäisivät jo korjaamaan tätä. Laulajalla on hyvä ääni, joka sopii hyvin tähän musiikkiin. Soittokin on kuosissa, ainoastaan sovitus tökkii noista edellä mainituista syistä.
0   +1 +2
 
lovefactory 22.08.2006
Tulee melko ristiriitaiset fiilikset tästä biisistä. Soittajat hoitavat hommansa ihan hyvin ja biisikin on kuunneltava sävellys. Yhtä moni asia häiritsee toisaalta. Laulu on makuuni aivan liian munatonta ja passiivisen oloista. Soundit ovat aivan kamalat ja kuulostavat yliefektoidulta puurolta. Sävellyksestä antaisin kasin, mutta jätän arvostelematta epäselvän soundin takia (huonot soundit eivät haittaa, mutta kokonaisuuden pitää erottua). Väsätkääs uusi versio ja palataan asiaan!
0   +1 +2
 
wjr 21.08.2006
Mielenkiintoinen soundi, joka kuitenkin alkaa ahdistaa kun yrittää kaivaa itse piisiä esille. Efektointi ei toiminut tässä vedossa yhtä hyvin kuin Rotationissa.
0   +1 +2
 
8
TJA 21.08.2006
vähän ummehtuneet soundit mutta iha menevää rokkia
0   +1 +2
 
tep 20.08.2006
Tuleepas vaimeasti. Vaikea saada tolkkua. En tiedä, miten tämä on masteroitu (jos ylipäätään on), mutta olisi kokonaisvolyymia voinut pikkasen korkeammalle laittaa. Jää pikkasen tunkkaisen kuuloiseksi koko teos, ja sehän häiritsee.

No, se tuotantohommista, yritetään sanoa jotain kaiken alta kuuluvasta biisistä. Siinä oli... öh, ihan jännä tunnelma kieltämättä. Biisiä maalattiin aika isoilla kaarilla, tuli melkoisen eeppinen fiilis kaikesta. Laulaja onnistui hommassaan myös vallan komeasti, sanat jäivät tosin täysin arvailun asteelle, mutta hyvältä kuulosti. Kokonaisuutena ihan omaakin ilmettä omaavaa tavaraa, tosin en paljoakaan tälläistä kamaa kuuntele.

Mutta mielelläni kuulisin biisin hieman paremmin miksattuna, ja jos itse saisin vielä hieman päästä puuttumaan sovitusratkaisuihin, niin kitaroihin laittaisin ihan toisenlaisen soundin murosärön ja alapääkorostuksen asemasta. Mutta nämähän ovat vain makuasioita.
0   +1 +2
 
5
nahkamikki 20.08.2006
En pidä. Suttuista.
0   +1 +2
 
petersadul 20.08.2006
Hieno intro tässä. Kitaroinnissa hienoja stemmoja. Miksauksesta en hirveästi pitänyt. Skebat jyrää kaiken alleen. Muuten kyllä sovitus on ihan kelvollinen ja biisikin hyvä. Laulu on kyllä sen verran epävireistä, että pilaa snadisti tunnelman. Mutta kokonaisuutena tästä kuulee, että lahjakkaita muusikoita on kehissä. Pientä hienosäätöä vielä, niin johan lähtee!
0   +1 +2
 
8
Modnar 20.08.2006
Alusta tuli heti mieleen Anathema ja oikeastaan tämä ei siitä kovinkaan kauas poikennut. Äänimaailma on hieman liian ankea, ahdas. Muuten on todella upea teos. Tunnelmalliset melodiat ja hienot raskaat riffitykset. Jonkun filtterin läpi vedetyt vokaalit eivät pure.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat