Dreamworld

Wavescale | 20.09.2010 | Electronic
4:53
9.60   568 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=439220
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ravana 02.01.2011
Jotenkin vaikea keksiä purnattavaa tästä.

Heleän kauniin alun kautta biisiin käsiksi, ehkä jotenkin ontuvasti tosin. Tuo alku tuntuu jotenkin irralliselta. Vähän kuin edelliseen biisin loppu levyllä, esimerkiksi. Juu onhan se yleistä laittaa tuollain pala kertosäettä biisin alkuun, mutta tässä tapauksessa se ei tunnu kovin toimivalta. Tai ehkä siinä häiritsee vain tuo synapiano. Ilman sitä voisi tuntua toimivammalta. Nyt se tuntuu ikään kuin sellaiselta tiputukselta onnesta kuusikkoon, paitsi että sen voi kokea monta kertaa. Tai siihen suuntaan.

Minulle ei basso ole liikaa esillä, ehkä saisi murista koko tuolla kohtuullisen alhaalla. Nuo hieman korkeammat basso-osuudet jotenkin tuntuvat jättävän alakerran hieman tyhjäksi. Mutta se voi ihan hyvin olla vain mie ja miun "akustiikka." Virveli on ehkä hieman löysä... Basari kuulostaa hyvältä sitä vastoin. Muuta rumpua tai perkussiota en valitettavasti oikein kuule... En tiedä haluaisinko edes, mutta ehkä jokin pieni hauska tuonne väliin voisi sopia.

Rummulliset bassottomat osiot tuntuvat hieman omituisilta. Tulee bassoa ikävä. Etenkin biisin loppu on jotenkin pettymys tämän seikan takia. Kertosäkeen melodia on tarttuva. Piano tuossa 1:40 breikissä on hieman bassoleikatun oloinen. Toisaalta se kuulostaa toki omalla tavallaan ihan jännältä ja passeliltakin. Ehkä tuo basso on muuten biisissä vaan niin vahva, että osuudet ilman sitä tuntuvat liian kevyiltä. Tuota pimputusta kaipaisin hivenen hiljemmalle, luulisin... Mutta ei se mitenkään häiritse. Kuhan nyt vaan ruikutan.
+2   +1 +2
 
9
T-Sync 14.11.2010
Ja mikseri on taas entisellään, kiitos Wavescalen biisipäivityksen!
nyt tulee sitä arvostelevaa kritiikkiä ;)

Raikas äänimaailma. Basso murisee mukavasti, oisko tosin jopa liikaa esillä?
Synat on raikkaita ja hentoja, siks toi basso vähän syö niiden muutenkin kepoista preesenssiä.
Mut makuasia, ei basson miksaus kuitenkaan juuri häiritse. Tuon voisi itse asiassa mieltää pääelementiksi, joka johdattaa muuta kokonaisuutta.

Melodiakulut ovat taas tuttua laatua teikäläiseltä.
Tulee mieleen kyllä joku elämää suurempi seikkailu. Vie ihan muihin sfääreihin.
Voisin kuvitella että jossain todella hyvissä animepätkissä musiikki on jotain tämmöistä.

Snaresta pitää kans vähän purpattaa. Vähän laiskasti lyö? Samplen pituutta aavistus pois / kompuran säätöihin pientä tiukennusta?

Melodiat / raikas äänimaisema / tunnelma antaa aihetta kymppiin, nää pienet häiritsevät tekijät ehkä tiputtaa ankaran arvosanani ysiin. Eikun uutta matoa koukkuun jos tämmöisiä on varastossa enemmänkin! :)
+2   +1 +2
 
10
Serzh 21.09.2010
Hi again
Thanx for new track! Nice to hear this melodically sounds, really dreamy atmospehre, like piano parts, beautiful track!!
+1   +1 +2