Reaper Of Revenge

Warghoroth | 24.08.2008 | Black Metal
3:50

24.08.08 rec

Tyrant L.Belzhrumn - All

7.50   293 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
bowman 31.08.2008
Melko omaperäsiä ja järkeviä piisin nimejä, hehe. Melko samanlaista läpsytystä mitä aikaisempikin piisi. Kehitystä joo, mutta jos tahti on tämä, saatte hyviä piisejä aikaan 20 vuoden kuluttua ja sillon tuskin bm enää kiinnostaa.
0   +1 +2
 
_Panzerfaust_ 26.08.2008
Onhan tässä jotain kehitystä tapahtunut sitten viimekerran. Yksinkertaista on kyllä ja jollain viehkeällä tapaa toimii. Saundit ovat mitä ovat, mutta selvän saa. Ildjarn tulee jokseenkin mieleen. En yleensä ole särötetyn vokalisoinnin suurin ystävä, mutta tässä se kuulostaa kieltämättä hyvälle. Pari hyvänkuuloista riffiäkin olin kuulevinani. Suurimmaksi ongelmaksi tässä kuitenkin koituu ehkä se, että sama mies hoitaa kaikki instrumentit eikä taito ole näiden kaikkien kohdalla ihan sitä mitä olisi tarvis. Näin rakentavasta vinkkelistä katsottuna. Uskonpa kuitenkin tietäväni mistä tässä on loppujen lopuksi kyse :) ja siinä ei saundeista välitetä eikä soiton tarkkuudesta senkään vertaa.

Tietyissä fiilareissa tällainen kama on mukavaa kuunneltavaa, mutta parasta on se itse luomistyö. Nämä kun ei anna bändin ulkopuolisille kuuntelijoille välttämättä juuri mitään. Siitä on Kammiossakin kyse ja siksi ihmettelen miksi ihmiset kuuntelevat sitä niinkin runsaasti :) Mutta HEILSS OCH ROKK!

Numeroa on mahdoton antaa, jossain nelosen ja kympin välissä kellutaan.
0   +1 +2