The Call

6:51

Pistäkää ihmeessä kommenttia!

9.00   616 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

spiritusandasper 02.02.2007
No laatuhan tässä on parantunut päivän selvästi. Silti jauhetaan ehkä turhan ykstoikkosta kaavaa tuo alkupuoli. Ehkä vähän hillitympää samojen kikkojen käyttöä ja jotain vaihtelevia vetoja enemmän? Basari on jotenkin kovin kumahtava. Bassline ihan hyvä. Clappi on aika voimaton... tuo arpeggiolinja tulee tosi siististi mukaan, mutta se sotketaan tuolla melodian kululla vähän sekavaksi mielestäni. Olis ehkä voinu iha yhtä ääntä vaa sitäki vetää ja miksailla siinä. Ehkä sitte jossai vaihees pari harkittua vaihdosta tms. No joo... vaikee nyt sillee tarkemmin alkaa selittämää tai ihmettelemää. Jätkän näkemys menee tollee ja omat fiilikset ei vaan täysillä lähde nyt tosta, vaikka idea onkin ihan kohdallaan ja hyvin havaittavissa. Padit ihan hyvän kuuloiset. Tuo liidisoundi on vähän ohkanen mikä tuossa ennen 2 minsaa alkaa. Biisi soundaa mukavimmalle tuossa 2:20 kohdilla. Ehkä pientä puuroutumaa melodisten soundien osalta paikoitellen havaittavissa, mutta pääasiallisesti kaikki toimii. Tuossa sitten 3:34 kohdilla menee teema aika sekaisin tuon liidimelodian kanssa. Tai ei ainakaan ihan ensi istumilta tämä melodia meinaa millään istua omaan korvaan. Mut soundit siinäkin paljon paremmat kuin aikasemmin. Pitää nyt vielä kerran korostaa, että tää on kyl aika vitusti jo paremman kuulost ku aikasemmat. Jatkaha tähä suuntaan. :) Ja pistä vähä smoothimmin toi lopetus seuraavaan. ;)
0   +1 +2
 
8
TomyS 01.02.2007
Jees aloitus, basso kuulostaa hyvältä, mutta rummut eivät ihan nappaa. Hyvänkuuloinen hihat. 0:29 välikohta oli kivasti tehty, sisääntuleva soitin on ok. Itse tykkään kun tämä kuulostaa hieman "vanhemmalta", sieltä '90-luvulta. Taukokohdassa lähtee hienot padit nousemaan taustalta, tom fillillä käyntiin! Hm, tämä kuulosti tosi hyvältä, mutta se alussa ollut soitin tuli mielestäni liian aikaisin mukaan, olisin kuunnellut pelkkiä padeja kauemmin. Meinaa mennä hieman sekavaksi. Taas hienosti tehty lasku & nousu, nyt tuo soitin joka vetää melodiaa on hyvä. Melodia on aikas hyvä, tykkään varsinkin siitä kun ensimmäisen kerran mennään sävelissä alemmas. Hankala selittää, mutta se pieni hetkikin kuulostaa oikein hienolta. Mukavasti mennään loppua kohden noiden padien kanssa, kappale loppui hieman kesken.. Pidin, hyvin tehty!
0   +1 +2
 
Aurisgale 30.01.2007
Offline bassline puksahtaa melko voimakkaana muistuttaen hiukan... tyyliltään tulee hiukan mieleen PPK:n tyyli tuosta linjauksesta. Basari on taas hiukan ärsyttävän ontto... vähän sellainen levinneen oloinen... ajaa kuitenkin asiansa. Biisin äänimaailmassa on miellyttävästi saatu tavaraa ja taustan padit ovat ihan nätin täyteläiset. Tuo happoinen keskilinja pitää biisin hyvin liikkeessa. En Pidä kuitenkaan tuosta biisin melodian arppi-liidistä... saisi olla räkäisempi tai elävempi jollain tapaa sen soundi... nyt se on vain pinnalla vahvasti kimakalla olemuksellaan.

Ei hassumpaa jälkeä... vähän liian myötäilevää ja turvallista tavaraa, että tästä voisi nauttia täysin ja monen kuuntelukerran verran. Teknisesti melko hyvää, mutta hiukan tahtoo kaatua kertakäyttökaman puolelle... tosin en tarkoita sitä pahassa, kun se koukun saaminen joka biisiin on kamalan vaikeaa... ainakin itselleni... (tosin onhan niitä ihme tuottajiakin olemassa, jotka keksineet sen mikä toimii aina).

Onnea ja innostusta sinne biisien nikkaroinnin parissa.
0   +1 +2
 
10
makes69 30.01.2007
Jos olisin syntynyt 70-luvunlopulla musasuuntani olisi ollut varmasti tämänkaltaista. Tää on helkutin hienoo.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta