G- Agent

2:26

Kertomus pikkutuhmista agenteista, joiden salainen tehtävä ei ikinä tavoittanut loppua...

Recorded @ SitruunaStudios 2006

9.20   644 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 236858 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kaiken sen rakentavan palautteen jälkeen, jota olet VSP:n biiseihin kirjoittanut on minun aika antaa tänne päin vähän palautetta. Ensinnäkin, et ole kädetön nauhoittaja, sen voin sanoa jo siitä hyvästä, että olet taitavasti sovittanut GP:n soundit yhteen oikeiden soittimien kanssa. Mutta itse asiaan.. Biisissä on paljon hyviä juttuja, kaikessa lyhyydessään, läpi paistaa system of a downin melankoliset lauluhuminat, GP-proggikselle ominainen groovy, loppu onkin sitten minullekin vierasta. Nauhoituksesta tulisi sanoa, kaikki soittimet ovat hyvin purkitettu, ei piikkejä, ei balanssihäiriöitä. eritelty:

Kitara: toimii koko biisin läpi hyvin, erityisesti hevikohdissa on erittäin rouhea soundi, "säkeistöihin" olisi voinut laittaa toisen skeban korkean melodian alle täytteeksi, oikea laita jää vähän orvoksi. hevikohdan olisi voinut tuplata niin että vasemmallakin olisi skebaa, ikäänkuin antamassa pohjaa kuorolauluille. 50s. alkaa kiva homma jossa pan:it ovat kivasti sommiteltu. 1m 15s. särötuplaus olisi taas ollut paikallaan/synan sijoittaminen vasemmalle stereokuvassa. tällasta skebasta.

Syna: nerokas, luo tunnelmaa ja on kappaleen sielu. Leikkii mukavasti kitaran kanssa koko kappaleen läpi. Tästä ei mitään uutta, mitä ei edellisessä mainittu.

Basso: Basso oli kanssa hyvä, hieman botnea ehkä lisää antamaan ballsseja tähän menoon. Tiukka ja varma bassoriffi toimii aina.

Rummut: Ohan se sanomattakin selvä, että GP:llä tehdyt rummut imee paskaa oikeihin rumpuihin verrattuna, soundeissa, mutta olosuhteet mukaanlukien rumpujen miksaus on paikallaan. Kuuluvat selvästi, mutta ei liian kovaa. Sormen napsautukset ovat hyvä ratkaisu, mielenkiinto kasvaa tällaisista pienistä jutuista.

Laulu: hyvin kaiutettu yhteen, onkohan tuossa synakin joukossa saw toothilla(?), ei epäpuhtauksia. tsig-tsig-tsig -kohta loistava!

Kokonaisuudeksi siis melkoisen hyvä miksaus ja tykki biisi, Simo Sitruuna voisi melkein korvata Zombisnaken, huom. melkein. Suosittelen että nostat vielä parilla dB:llä volyymia ja kompuroit hieman välttääksesi piikit. Kettu kuittaa. Hyvää jälkeä Pyry!
0   +1 +2
 
10
Jose Ramirez 03.11.2006
woo,tää on aika jumiuttava biisi.Tuli heti paljon rennompi olo ku pistin tän biitin valumaan ulos kaiuttimista,tätä ku antais tulla jatkuvalla toistolla putkeen taukoamatta niin tästä koneen äärestä vois nousta aika zombie tilassa pois.
Toi jammailukohta joka 50 sekunnin kohdalla toimii,hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
10
MiniDee 06.02.2007
Miksi tällainen nerokkuus on piilotettu vakan alle. Mahtavaa.
0   +1 +2