Gilgamesh

Walpurgis | 14.03.2009 | Progressive Rock
6:20

Tämä oli ensimmäinen äänittämämme biisi, ja sitä tehdessä tuli opittua kantapään kautta paljonkin juttuja. Jos tietoja olisi ollut nykyisen verran, voi kuink' paljon hurmeisii kyyneleit' ma olisinkaan säästänyt. Varsinkin rumpujen kanssa oli probleemia, ensi kerralla ne ovat toivottavasti paremmat. Lauluosuudet ovat saaneet vaikutteita kirkkomusiikista ja lopun kitarasoolo(t) on improvisoitu (alun soolo 60 %). Rumpuja äänittäessä sävellys ei ollut vielä valmis, joten lopun matskut keksittiin pitkälti rumpuraidan pohjalta. Lyriikoiltaan biisi keskittyy eräänlaiseen konseptialbumi-ideasydeemiin, mikä on päässäni lillunut jo pitemmän aikaa.

8.83   772 kuuntelua

Kappaleen sanat

Under bombs child is born
while surface of Earth being torn
apart by foolishness of mankind

Healthy son hip-hip-hooray
Gilgamesh shall be his name
but sins of our fathers ain't signed

Hundreds years I've gazed upon
race of men and what they've done
what I saw and see I can't believe

Raping daughters, slaying sons
in name of god and nation
or what ever they can think about

Good-old-fashioned fun of men
gangbang of Earth starts again
who would sheat the sword and draw a pen

Such a pleasure to live in pastiquette
slaves of money in their leashes
they talk about freedom, what a joke

What you think and what you feel
What you see and what you dream
Is it true and why should it be?

And what is truth anyway
Bound in time if I may say
Don't know what to think anymore

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
MikeBag 01.04.2009
Aina kun joku puhuu vaikutteekseen Pink Floydin ja Wigwamin kaltaisia legendoja, alkaa väistämättä pelonsekaisin tuntein kuuntelemaan itse tuotosta. Tässä kohtaa kuitenkin kumpikin vertaus oli jopa paikallaan. 70-luvun hengessä mennään, sekä sävellys/sovituspuolessa että soundipuolessa. Vahvasti on Wigwam esillä sekä laulussa että soundeissa, tästä todella violetin värinen plus. Sävellys on todella mahtava. Kitarassa olen kuulevinani sekä Gilmouria että Wallia, molemmat myös vaikuttaneet omaankin musisointiini. Hienoa että joku tekee vielä tällaistakin musiikkia. Olisi mukava nähdä teidät livenä, koskahan onnistuu? Jokatapauksessa biisi on varsinkin mikserin yleiseen tasoon verrattuna täysi 10. Ja sitä arvosanaa ei moni ansaitse.

PS. Hyvä että musiikissa kuuluu enemmän vaikutteistanne esim. Floyd, Zappa, E L & P, Pohjola, Wigwam ja KW kuin esimerkiksi maailman yliarvostetuin Black Sabbath. :) Jatkakaa samaa rataa.
0   +1 +2
 
JUKKISSTHELIZARD 16.03.2009
Perkele tää on kyllä hyvä! Artsi mainosti tätä bändiä ja täytyy sanoo,että hyvänkuuloista! biisi on kyllä tosi 70-lukuinen (eikä mikää ihme surprise surprise). vielä ku jätätte tietokoneäänittämisen pois ja äänitätte suoraan old schoolisti nauhalle ja leikkaatte sen hahah ni ootte 100% 70-luvulta!!!
tosi hyvä!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat