Northern Lights feat. Jady

Walls Of Vanity | 22.04.2004 | Rock
3:31

Elävä biisi, jonka laulaa uskomaton Jady. Kerrassaan loistavaa saada hänet mukaan. sanat jälleen Wandan päiviksessä.

sävellys ja instr. Grooveman
sanat: WandaT
laulu: Jady
Laulun miksaus: Samurai

8.81   5260 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=62743
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

theplan 19.04.2006
Ensimmäisenä huomion kiinnittävät hiukan muovisen oloiset rumpusoundit. Meininki on mun mielestä toimiva, mutta jälleen mun makuun laulu on hiukan liian pinnassa, ja kenties aavistuksen liian tumma ekvalisoinneiltaan.

Sävellyksestä pidin. Varsinkin kertsi toimi hienosti. Nyt älysin mennä lukemaan myös sanoituksen. Olin lievästi pettynyt siinä mielessä, että odotin ehkä jotain vähän painavampaa sanottavaa. Sanat soljuvat ja soundaavat hyvältä, mutta en kyllä loppujen lopuksi oikein tajunnut mitä niillä haluttiin sanoa.

Kokonaisuus tässä biisissä mua miellytti. Biisistä löytyy dynamiikkaa, hyvää soittoa ja laulua sekä hyvää latausta.
0   +1 +2
 
9
marauder 03.11.2005
Jady laulaa kuin pohjan tähti eikä jätä ketään kylmäksi tässä kylmässä ja pimeässä maailmassa :-)
0   +1 +2
 
9
Sarvis 09.09.2004
Täytyy kyllä myöntää että WandaT laulaa todella hyvin!
Kitarasoundi kuulostaa hyvältä. Samoin sanat ovat hyvät.
0   +1 +2
 
8
WeAreUs 26.06.2004
+ laulajalla ihan loistava ääni!!!!
0   +1 +2
 
8
WeAreUs 26.06.2004
Tulee Roxette miäleen.. ei huono biisi
0   +1 +2
 
9
roppanen 05.08.2004
Jadyn ääni on ihailtavan kaunis ja mun mielestä puhtaudessaan sopi loistavasti raskaan kompin päälle. Sanoja jäin oikeen kuuntelemaan ja täytyy sanoa, että hienosti tehty! Niissä oli käytetty järkeä mukana ja homma ei töksähdellyt missään vaiheessa.
0   +1 +2
 
8
Mörk Ö 24.05.2004
tykkäsin kitarasaundista sikana... laulussa oli jotain korvaanpistävää, tiedä mitä... lisää rockräkää ja ehkä vähemmän pintaan miksaten.. äh enhän tiedä itsekkään mitä tarkoitan, mutta kohtuukovakipale kuitenkin...
0   +1 +2
 
9
T. H. Rimpinen 18.05.2004
Olen kuunnellut tätä kappaletta jo melko usein, ja päätin kommentoida.

Taustan osalta tämä tekele on melko uskollista rock-musiikkia rankahkoine riffeineen ja rumpukomppeineen.

Rummuista: Perusbiitit toimivat hienosti, etenkin tuon peltien pois pudottaminen kertosäkeen puolessavälissä on miellyttävä. Muutama fillikin rokkasi aivan kybällä!

Skitoista: hyvää perussärötystä, komppaus skulaa. Elementti, jota jotkut kutsivat nimellä "tiluttelu" loistaa poissaolollaan tässä kappaleessa. Itseäni tuo ei olisi haitannut, mutta olisi se saattanut ehkä hiukan kornia olla.

Melodiasta/ sävellyksestä: tähän genreen nähtävästi kuuluu asiaan melko tunkkaiset melodiat ja matalat nuotit, joten sekin puoli on genreen nähden hallussa. Tässä se jopa toimii varsn mainiosti. Väliosioiden laskut pianoineen ovat herkkua.

Sanoitukset: Erittäin hyvin kirjoitettu. Tulee paikoittain jopa kylmiä väreitä. En osaa sanoa miksi, mutta niin ne vain tekevät.

Laulut: Jady lienee mikseriläisillekin jo tuttu kultakurkustaan r'n'b:n saralla. Tässäkään kappaleessa ei laulamisen puolesta pettymystä tule. Genreen nähden ne jäävät tosin hiukan siloitelluiksi; muutamassa kohdassa olisin kaivannut revittelyä ja lisää särmää/käheyttä.
Laulun miksauksesta on sen verran kommentoitava, että tällaisessa musiikissa olisi syytä olla vähemmän nirso kaiun ja ylä-äänien suhteen. R'n'b:ssä vähemmälläkin pärjää, mutta tämäntyyppiselle rock- musiikille ominainen syvyys jää nyt laulun saundista hieman uupumaan.

Tämän romaanin loppuun on kuitenkin sanottava, että tässä biisissä on todellakin jotain. Taitaa mennä kesän rock-kokoelma-cd:lleni. Hyvää työtä.
0   +1 +2
 
8
Bablo Diablo 28.04.2004
Ei yhtään hullumpi biisi, mukavan rauhallinen fiilis, tosin en olisi pannut pahakseni vaikka välillä olisi ollut vähän "tiukempaa" riffiä, laulu ehkä hivenen liian pinnassa.
0   +1 +2
 
9
marccus 26.04.2004
Vokalistilla on kyllä hyvä ääni, mutta tässä laulut tuntuivat irrallisilta muuhun taustaan nähden: eli olivat hivenen liian pinnassa. Sovituspuoli noin muutoin toimii, ja napakat kitarat kuljettavat biisiä mukavasti eteenpäin. Sanoituspuoli oli myös hanskassa, ja kokonaisuutena sävellyskin oli ihan jees.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Löytyy soittolistoilta