Final Battle: Evil Queen Aurelia (Part II)

VG World | 30.11.2006 | Instrumental
4:33

Juuri kun luulitte seurueesi kanssa päässeenne eroon pahasta kuningattaresta, Aurelia nousee uudestaan ja paljastaa hänen todelliset voimansa. Hän muuttuu suureksi ja mahtavaksi lohikäärmemäiseksi pedoksi, jolla on ennennäkemättömän suuret ja mahtavat voimat. Tämä taistelu ratkaisee koko maailman kohtalon.

9.00   363 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
J!! 18.06.2007
Melko yksinkertainen, mutta sitäkin ytimekäs! Kitarasoundi aika synteettinen mutta niinhän ne oli vanhoissa SNES roolipeleissäkin. Kuorot kuullosti mahtavalta ja varsinkin basari tykitti erityisen hyvin!
0   +1 +2
 
9
Ktaemsshar 18.05.2007
Kivan synkkä tunnelma tässä kappaleessa, etenkin tulee esiin siinä, kun choraalit tulee mukaan maalaamaan taustaa. Rummuissa kiva rytmi.

En kyllä tiedä mistä tämä tulee, mutta tuo "paha kuningatar Aurelia"(muotonsa muuttaneena) vaikuttaa olevan Black Dragon : )

Tavallaan tuntuu, että kappaleesta uupuu jotain, mutta sitten, kun ajattelee tätä pelimusiikkina, huomaa että se on oikein hyvä tausta. Sopivan kiivas rytmi saadakseen sykkeen vähän nousemaan jännityksen hetkellä. Tulee mieleen vähän kuin joidenkin vähän vanhempien pelien musiikkeja, mikä on loistavaa, sillä vanhat pelit on yksinkertaisesti parhaita(minun mielestä). Mielelläni kuuntelin ja kommentoin tätä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta