Kadotuksen tien kulkija

27:41

Minimalismia. Pituutta löytyy . Hitaasti "loistaansa" kasvava, paikallaan jumittava ja hitaasti hiipuva ääniraita.

Koko biisi on rakennettu alunperin noin kolmen sekunnin pituisesta äänestä.

Tietokoneella toteutettu.

5.00   581 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Salminen 14.03.2004
Armoa! 27-minuuttinen kappale kommenttiringissä? No, ei voi kuin laittaa soimaan ja kuunnella.

5 minuuttia: Hmm, mitään ei ole vielä tapahtunut. Sama porina jatkuu mikä alussa alkoi. Välillä se kävi jossain muualla.

9 minuuttia: Välillä äänimaisemassa vieraileva ujellus tuo hyvin pientä lisäväriä. En edelleenkään pääse tunnelmaan sisään.

14 minuuttia: Jotain tuli taas lisää. Huomaan ajattelevani öistä keidasta aavikolla. Ulinoiden voimakkuudessa havaittavissa variaatiota.

18 minuuttia: Tajuan etten tule keksimään tähän kappaleeseen mitään rakentavaa sanottavaa. Pyydän nöyrimmästi anteeksi ja painan stop-nappulaa tunnustaen tappion hetkellä heikkouteni.
0   +1 +2
 
5
Timpi 13.03.2004
"Eikö se soi?" mietin kun kuuntelin kajareilla. Mietin kyllä vieläkin, vaikka kuulokkeisiin vaihdoinkin! Onko tämän tarkoitus olla musiikkia vai sähkövirtaa kuvaava ääni?
0   +1 +2
 
Seeci5000 13.03.2004
No joo aika pitkän biisin oot tehny... Ja aika tylsän, no joo en ehkä kyllä ymmäräkkään genreä. Joten taidampa jättää arvostelematta
0   +1 +2
 
tiitus 01.03.2004
ylijeesus on kyllä aika hyvä sana. vaikkei se nyt varsinaisesti tähän biisiin liitykkään. tykkään kovasti, ja parannettavaa en keksi.
0   +1 +2
 
Hombre Muerto 16.02.2004
Mallikasta, vallan mallikasta! Minimalismi on vaikea laji, mutta herra hallitsee sen näköjään suvereenisti. Uni ei alkanut painaa ainoassakaan kohdassa, päin vastoin kappale piti huomion itsessään kiitettävän hyvin. Auttamatta mieleeni tulee Ryoji Ikeda, tuo japanilaisen minimalismin ylijeesus, sen verran vakaasti tässä ollaan tilanteen herroina.

Ei tahtoisi saada laulun nimihenkilön kohtaloa osakseen.

Kaunista.
0   +1 +2