Verivirrat

5:07

työnimi: bloodfalls.skm

7.67   592 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
ArchHeretic 03.01.2006
Kenties on erheellistä kunnella kappalesarja loppupäästä alkuun, mutta niin tässä on tullut tehtyä. Bloodfallsin alku kuullostaa todella paljon Bloodstreamiltä joka nyt tässä kontekstissa on otettava vain hyvänä asiana - kappaleilla on vahva yhtenäinen saundi joka linkittää ne hyvin yhteen. Mutta...
Ikävä kyllä melodiat tuntuvat turhankin tutuilta ja ehkä pistävät liikaakkin silmään. Varsinkin niiden äkillinen esille nouseminen tuntuu jotenkin häiritsevältä tekijältä ja ne ehkä soivat hitusen liian kovalla.
Mutta sitten alkavat rytmitykset ja kappale tuntuu saavan uutta tuulta siipiensä alle. On huomattavaa että teikäläinen kyllä osaa tehdä ambientistaan itsensä kuullosita eikä mitään geneeristä. Verrattuna niihin kappaleisiin mitä itse olen kuullut, jaksavat nämä seistä vahvasti erottuen omilla jaloillaan ja ehdoillaan.
Toimiva teos jonka alku on ikävä kyllä turhan puuduttavan oloinen, ehkä juuri noitten tutulta kuullostavien melodioiden takia, mutta joka silti puollustaa paikkaansa Bloodfalls-sarjassa. Hienot rytmitykset lopussa sekä miellyttävät ja uhkaavat äänimaisemat jättävät kuitenkin pistesaldon enemmän kuin plussan puolelle.
0   +1 +2
 
semihc 01.09.2005
Tämä on tosiaan sellasta soundtrack kamaa. hienoja äänimaailmoja olet saanut aikaan. Itsenäisenä piisinä tuntuu vain matelevan eteenpäin. Pitäisköhän vähän tiivistää?
0   +1 +2
 
9
GREV 10.12.2004
Mukavan kuuloista "matelua" todellakin...

Tämäntyylisiä biisejä ehdottomasti tulevaisuudessakin tai nuo örrinmörrin biisit omaan projektiin, sillä tämä kuulostaa helvatan hyvältä soundtrack tekeleeltä...
0   +1 +2
 
Tsume 23.06.2004
Hyvin pulputtaa tuo alku ja varsin ovelia taustaääniä olet muutenkin tähän biisiin upottanut. Nuo viulu/pad osiot kuulostivat tosin mielestäni hieman "raaoilta", mutta tunnelmaa tässä biisissä kyllä piisaa. Tulee jonkin pelin taustamusiikki mieleen, enkä siis tarkoita tätä mitenkään alentavana ilmaisuna. Soundipuolessa olisi siis kyllä jonkin verran säätämistä, mutta muuten ihan jees biisi.
0   +1 +2