Sateellakin nauramaan

UPS | 16.08.2005 | Pop
2:42

Poppiralli

8.88   2595 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Viktoria 09.01.2006
aikas pirteää menoa oli ei yhtään hassumpaa! tämmösiä biisejä tarvitaan päivän piristäjiksi
0   +1 +2
 
9
gangsteri 29.09.2005
pikkusen tarkennan et ei biisien teemojen vaan kielikuvausten takia ehkä enemmänkin. tai sen perusteel miten suomen kieltä on käytetty...
0   +1 +2
 
9
gangsteri 29.09.2005
Joo Ultra Bra tuli ensinnä mieleen moniäänisen tyttölaulun, soundien ja biisien teemojen takia. Ei ollenkaan huono juttu, sillä kyllähän tuo resepti on hyväksi koettu eikä varmastikkaan loppuun kaluttu. Kyllä tällä matskulla on mahdollisuutta kaikkien suomalaisten kesän soundträkiksi... Toimii varmasti livenäkin kun on tuota porukkaa niin paljon lavalla että jo fyysinenkin show on näyttävä. Kaikkea hyvää orkesterillenne. Ehkäpä näemme joskus yhteisillä keikoilla... :)
0   +1 +2
 
10
PapaDoc 31.08.2005
Joo, tällästähän tämä oli hiukan Ultra Bra -tyylistä poppista. Ihan piristävä poikkeus melko samaan muottiin työstettyihin ja "sliipattuihin" poppisbiiseihin. Kivalta kuulosti. Jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
docey 28.08.2005
Pirteä biisi kyllä. Stemmalaulut on oikein kivat, mutta solistin soundi ei mun mielestä toimi ihan joka kohdassa säkeistön aikana, jotenkin perus-naapurinkuorotyttösoundi siinä välillä. Tosin kyllä kokonaisuutena laulukin toimii .. stemmalaulajat sopii tosiaan hyvin yhteen. Soittopuoli tuntuu olevan hyvin hallussa, läskibassosta pirusti plussaa!

Miksauksesta ei pahemmin moitittavaa löydy, se on mukavan raikas ja kaikki elementit erottuu hyvin. Sanoista sen verran, gospelia tämä taitaa olla, jotenkin siinä mielessä mun makuun ylipositiivinen fiilis jumalasta, mutta se meneekin mun elämänkatsomuksen piikkiin ...

Tässä on nyt vähän The Corrsia ja Ultra Brata, mutta omakin ote kuuluu selkeästi. Vaikka omalla tavallaan biisi ja yhtye tuntuu nuorelta ja ehkä pikkasen sinisilmäseltä tyttövaltaiselta kokoonpanolta, niin toisaalta ei siinä mitään vikaakaan ole, tämä on kyllä (etenkin mikserin mittakaavassa) helvetin piristävää tavaraa.
0   +1 +2
 
8
Elomaili 17.08.2005
Laulajan ääni on hento. Kitara aika ajoin ryhditön. Stemmat sujuu ihan mukavasti. Pirteä kipale, sanoitukset mallikelpoiset. Teinä keskittyisin tähän lajityyppiin.
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 16.08.2005
Musta tää on aika 70-lukulaista popmusaa.Tytseillä on erittäin raikkaat lauluäänet.Ja harmoniat on hallussa.Bändi toimii ammattimaisesti,ehkä vähän turhankin varman päälle.Miksei euroviisuissa enää kuule tällä toteutuksella tehtyä musaa.Tää oli positiivinen ylläri näin TI.illan alkuun.
0   +1 +2