The Most Northern

5:57

eka nauhoitettu biisi, kakkavokaaleilla.

8.20   879 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 131166 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
MJ Antipope 02.06.2006
Mielenkiintoinen sävellyshän tämä. Varsin kosketinvetoiseksi sävelletty, ja koskettimet ja rummut laulun ohella sitten hallitsivatkin. Oikeilla instrumenteilla toteutettuna olisi voinut saada hivenen eri fiiliksen. Yllä onkin mainittu biisin "epäyhtenäisyydestä". Olen samaa mieltä. Vaihtelevuus sinänsä oli piristävää, mutta ehkä soundit tai eri osien liiallinen samankaltaisuus aiheuttivat sen, etten oikein sanut biisistä kiinni; vaikken mikään kolmisointurockin kuuntelija olekaan.

Koskettimet käyttävät aika laajalti stereokuvaa, ja tämä alkoi ärsyttämään jossain vaiheessa. Erityisesti se pianon poukkoilu.
0   +1 +2
 
10
Drothgord 14.05.2005
Kokonaisuudessaan biisi toimii hyvin. Pianot oli loistavia ja tykkään pianosta muutenkin. Biisissä oli hyvä fiilis alusta loppuun ja vokaalit oli loistokkaita. Rumpuihinkin oli löytyny kiva soundi \,,/ En dimmun uudesta tuotannosta(jolta tää kuulosti) oikein tykkää muutamaa biisiä lukuunottamatta, Mutta tämä biisi oli kyllä loistokas. Ilmoitelkaa tännekin päin heti vaan kun uutta materiaalia saatavilla.
0   +1 +2
 
9
Jack Daniel 13.05.2005
Intro on hyvä, vähän sellaista nostalogista meininkiä samoin kuin piano kohdissa. Laulu on hyvä ja sopii todella hyvin tälläiseen. Biisi ei mielestäni ole kovin yhtenäinen kun siellä soitetaan syntikalla aika paljon kaiken näköistä mutta kyllähän se tähän genreen vissin tavallaan kuuluukiin. Pieni miinus mielestäni on se ettei biisi missään vaiheessa kunnolla tempaise mukaansa siispä annan ysin. Loppujen lopuksi veisu on hyvä ja kuuntelen mielelläni sen läpi muutaman kerran, tästä tulee hyvällä tavalla oikein vähän Dimmu Borgir mieleen.Ilmoitelkaahan jos tulee lisä materiaalia.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat