Grim Reappearment

4:22

Vähän raaemmalla tatsilla laulettua korinaa.

8.22   1742 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=143078
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
perkelesneiti 04.08.2008
Onpas mukavan kuuloinen. kyllä 8 tippuu.
0   +1 +2
 
8
MJ Antipope 02.06.2006
Kitaravetoisemmalle linjalle on siis lähdetty. Toimiihan tämä näinkin. Laulu yllättää aluksi ärhäkkyydellään, mutta loppua kohden syntyi mielikuva, että palattiin aiempaan tyyliin (tai kuvittelin vain??). Kitaramelodiat pääsivät nyt kunnolla esiin, hyvä. Varsinkin sooloa edeltäneet kuviot olivat oikein onnistuneita. Loppupuolen poikki-käyntiin-poikki-kikka toimii, ehkä jotain vastaavaa olisi voinut sijoittaa muuallekin biisiin. Kokonaisuudessaan pidin tästä biisinä aiempia enemmän, joten kehitys etenee nähdäkseni oikeaan suuntaan. :)

tuotanto puoleta täytyy sanoa, että nuo soolojen soundit...ei hyvänen aika, ei tuommoista ;). Ja sitten paikoittain basso tuntui kiipeävän omituisesti todella eteen, eikä vasempaan kanavaan miksattu kosketin juttu, joka toistui kahdesti oikein istunut.
0   +1 +2
 
9
Hemmetin uhkaavalta kuulostaa nuo alkurummuttelut. Nyt pitää jo puuttua tuohon kitarasaundiin, tuon alun jylhyyden jälkeen se kuulostaa nimittäin melkeinpä suhinalta. Lisää rankkuutta ja raakuutta siihen muun kappaleen vaatimalla tavalla. Alussa vokaalit kuulostavat aika paljon Kalmahin laulajalta. Loppua kohden ne sulautuu enemmän bläkkikseen. Kitarasoolo oli tosiaan melko mitäänsanomaton. Itse ottaisin sen kokonaan pois. Välisoitto sen sijaan on hyvä. Hyvää musiikkia.
0   +1 +2
 
rndprogy 19.09.2005
kuulostaa vähän speed metallilta
0   +1 +2
 
10
Drothgord 18.07.2005
ai stna! nyt pamahti! oli kyllä jätkien paras biisi tähän asti.. Enemmän kunnon bläkkistä kuin nuo vanhat.. rummut oli hyvät ja tykkäsin noista kunnon sahaus kitaroista \,,/ uus vokaalien tyylikin on hyvä. tämä ei ole niin sitä dimmun kopiointia kuin pari edellistä.. tätä nimenomaan lisää o/ soolosta en ehkä hirveästi välittänyt.. jotenkin tylsä sirkus soundi.. ei oikein kuulunut asiaan.. mutta se nyt oli pieni haitta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta