Ies

UNET-band | 21.12.2012 | --
3:36

Ensimmäinen biisi Askel-julkaisulta. UNET on yhden henkilön projekti Oulusta. Jos tykkäsit, käy ihmeessä tykkäämässä Facebookissakin! https://www.facebook.c... Lisää biisejä täältä: http://soundcloud.com/...

7.89   165 kuuntelua

Kappaleen sanat

Tiedän sen
tekojenne seuraamuksen
istutaan silmät kii
sormet korvissa

Tätä lienee ihmisyys
väistelen nopeita luoteja
en kerro tarkemmin
ettei se tule ylösTajuan jo liikaa
vastausta
haen, turhaan

Narahduksia päässä
hereilläkin kuin unessa

Narahduksia päässä
hereillä umpikujassa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
SaveTheFallen 20.02.2013
epämääräinen treenismeno, ei kai siinä mitään :D meininkiä löytyy ainakin!
0   +1 +2
 
10
vihaleipä 18.02.2013
Tässä oli sitä oikeaa meininkiä ja raivoa. Tykkäsin erittäin paljon, käynpä tykkäilemässä facebookissakin.
0   +1 +2
 
JohnSalute 16.02.2013
Tässä on oikeesti tosi paljon hyvää. Oikeasti. Oon ehkä vähän turhan kermaperseinen, mutta nää soundit on sen verran liiankin kolkot ja kumisevat että ne jopa syö tän biisin fiilistä. Fiilispohjallahan tässä on selkeästi haluttu mennä, eikö vain? Vedetään vittu täysillä ja silleen. Rispektit kyllä sille, että teet kaiken itse, mutta se ei silti anna anteeksi tätä yleistä mössösaundia.

Vedätkö sä sisäänhengityksenä noi huudot? Oon kyllä aika varma että vedät, ja jos et, niin on kyllä omaperäinen saundi. Lauluahan tuo ei ole, eikä ördää. Eikä oikeen huutoakaan, volaa kun ei tunnu olevan paljon (vaikutelma saattaa johtua myös todella hiljaisesta miksausvalinnasta voksuissa). Tulkintaako tuo nyt sitten on? Jättää kysymysmerkin. Sehän on vain hyvä, vai onko? Taitaa jättää tämä mun kommentikin nyt kysymysmerkin sulle. Tosi ristiriitaiset fiilikset. Ton suvantokohdan jälkeen reilun kahden minuutin paikkeilla sisään hiipivä grooveriffi ja siihen ajallaan mukaan liittyvä komppiosasto esimerkiksi on tosi mehevän kuuloista, jopa näillä soundeilla. Sitten iskee taas tuo pieneltä, kärsivältä linnulta kuulostava hmm.. Kutsutaan nyt sitä sitten "tulkinnaksi".

Summa summarum tälle mun keskiyön löpinälle: potentiaalia on. Onko tämän pakko olla sooloprojekti? Olisiko mahdollista harkita edes oikean äänityspaikan tahi -laitteiden käyttöä jonkun asiansa osaavan yhteistyökumppanin kanssa? Ehkä tämä on vain sielun kanavointia, pahan olon purkua sekä terapiaa tekijällensä, siinä tapauksessa ymmärrän että ehdotukseni on idioottimainen. Jos taas haluat saada tällä "aikaseksi" jotain, olisi puolestaan idioottimaista tehdä itsepäisesti kaikki omin päin ihan vain siksi, että "näin on ennenkin tehty".

Sanoituksista sen verran, että näin äkkiseltään niiden syvempi tarkoitus jäi hämärän peittoon. Siitä annan näin nopealla vilkaisulla propsit, että käytät mukavan pervosti sekaisin kirja- ja puhekieltä. Terv. Nykysuomen toisen vuoden opiskelija
0   +1 +2
 
weikathforever 14.02.2013
Hevin naisiin törmääminen saa aina korvat hörölle, oletko itse soittanut kaikki soittimet? Hatun nosto siitä. Toisaalta jos halajat kehuja muussakin kuin naisten sarjassa, on tässä vielä tekemistä. Miksauksen osalta voisi aloittaa nostamalla laulua, rumpuäänityksiin pitäisi jostain saada enemmänkin niksejä. Vaikka elämme jo 2010-luvulla, ei metalliyleisö ole ehtinyt vielä tottua kunnolla naisörinään. Hienoa, että olet rohjennut ottaa askeleen naisten esittämän metallimusiikin tiellä, toisaalta tuo reitinvalinta tulee sinulta vaatimaan vielä monin verroin enemmän kuin perinteisemmän musiikin esittäjiltä.
0   +1 +2
 
9
GoNo 13.02.2013
Sick! Punkkia ja dödistä sekasi ja ripaus rässiäki? Asennetta on vaikka koko suomelle, mahtavia ja sekavia fiiliksiä tuovaa ilmeikästä räimettä. 9.
0   +1 +2
 
8
Samparooni 08.02.2013
Kun biisi alkoi, aloin hymyilemään. Ja se on hyvä asia. Laulaja on aivan kamala, mutta se kuuluu asiaan. Mieleen tulee erittäin vahvasti Abduktio. Vaihtelevat kuviot pitävät mielenkiinnon yllä. Toimii.
0   +1 +2
 
9
slivarit 08.02.2013
Hyvin soitatte. Laulajalla on semmonen "kaikki kuolee nyt" -meininki. Se on hyvä. Kerkesin jo ajatella, että tämä on paahtoa alusta loppuun, mutta sieltähän pukkas huurujameja tulemaan.

Ei kannata pitää itsestäänselvänä, että tunkkaset soundit on cool. Toisenlaistakin nauhotustapaa voi kokeilla. Mutta hyvä meininki näinkin.
0   +1 +2
 
Snacke 07.02.2013
Tyylikkäästi suomeksi vedettyä selkeästi omaa juttua. Sujuvampaa yhteissoittoa kuin monella monen miehen bändillä.
0   +1 +2
 
Devil's Acolyte 31.01.2013
Miten tästä riffistä voi olla pitämättä? Darkthrone tulee hivenen mieleen. Empä olisi osannut odottaa keskikohdan himmailua. Yeah!
0   +1 +2
 
MSV-Studio 28.01.2013
Kova on meininki. Soundit on huonot. Mitäpä tästä sanoisi, soitto on ihan tarkkaa kuitenkin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4