Bompaze - Cyborgs Are Raving [Meganiemi 88 Remix by Tomy]

Tomy (Phase I) | 20.12.2009 | Synthpop
4:20

2009 - Schallier päätti matkallaan kuuhun poiketa Meganiemi 88-klubilla katsomassa meininkiä. Paikalla oli alieneita, kyborgeja, hotoja, kuutinasotilaita ja ties mitä. Mutta he tunsivat Schallierin ja toivottivat hänet tervetulleeksi. Bompaze oli pyörittämässä levyjä ja yhtä-äkkiä tuttu kappale alkoi soida, kyborgithan siitä sekosivat täysin.
Sitten oli hyppimisen vuoro!! =)

Alkuperäinen yliveto-mainio rave-biisi: http://www.mikseri.net...

10.00   194 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 405489 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Bompaze 20.12.2009
Oho! Yllätit mut ihan täysin!! En ollenkaan odottanut näin erityylistä remixiä - siitä isot plussat!
...No, oishan sen voinut fiksumpi tajuta tuosta genrestä jo. Mutta ei hätää. Pääsin jo ensimmäisen minuutin aikana täysin mukaan ja tunnistin kyllä melodian koukerot heti alussa ja aivan mainiolta kuulostaa, ei voi muuta sanoa. Toi 0.40 kohdalla ja taas 1.06 kohdalla lähtee kyllä hienosti nousemaan melodiat! Ja kyllä tästä tekijänsä tunnistaa kanssa heti, siis sinut. Plussaa myöskin siitä että remix on noinkin paljon tekijänsä näköinen ja silti siitä tunnistaa alkuperäisen. Laatua, laatua, vielä kerran laatua!! ...ja siitä tulikin mieleeni että nimenomaan äänenlaatua on tässä rutkasti enemmän kuin omassa Impulse Trackerissani, jytisee tod.näköisesti autossakin paremmin tää.

Toi syna tai mikä-onkaan korvaa kyllä sen meikäläisen pianon tässä upeesti. Ja hienoa ettei melodia seuraa ihan orjallisesti omaani, on virkistävää kuulla ihan toisenlaista kuin itse tekisin. En itse olisi tällaista remixiä ikinä keksinytkään.

Ja toi naisen hihitys sopii hienosti tonne väliin, hih! Hymy nousee korviin saakka, kun repeatilla täällä paukutan tätä menemään. :D

Kiitos tästä, tuli onnea ja iloa monta miljoonaa kiloa pitkäksi aikaa :D
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta