Sirius

Tom Wanks | 04.11.2009 | Psytrance
10:17

Tripahtavaa, melko letkeää 4/4 tanssijumputusta. Käväisee kestonsa aikana melkoisen erilaisissa äänimaisemissa.
Tempo: 143bpm
Kesto: 10:17

0.00   621 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

mystran 09.11.2009
Soundillisesti aika onnistunutta. Tulee samanlainen kivasti kelluva vaikutelma kun Sphonglesta. Ehdottomasti onnistunutta tuotantoa kaikin puolin. Ainut mistä pitää vähän valittaa on osa noista särötyksistä ja muista lo-fi soundeista, joista osa on vähän turhan teräviä muuten pehmeään soundimaailmaan. Erityisesti nuo digitaalisemman hetkittäin vähän häiritsi, vaikkakaan ei voi sanoa etteivätkö sinänsä istuisi ihan ok miksausmielessä.

Valitettavasti en ole aivan yhtä vakuuttunut musiikillisista ansioista. Kokonaisuudesta puuttuu jonkun verran johdonmukaisuutta. Hetkittäin homma toimii hyvin ja kulkee jokseenkin loogisesti, hetkittäin kokonaisuus tuntuu seisovan paikallaan (loopataan tätä nyt tällai ja tonne joku random soundi tollai vähä täytteksi). Varsinkin alkupuolella olisi myös kaivannut bassolinjaan jotain pientä vaihtelua, sinne tänne jokunen nuotti pois perussävelestä tai jotain tuomaan pientä vaihtelua. Ei varmastikaan häiritsisi ollenkaan niin paljon jos kontrasti tuotantoon ja parhaisiin hetkiin ei olisi niin suuri, mutta nyt tulee vähän sellainen "chillout live-mix" fiilis ikäänkuin kokonaisuutta rajoittaisi mitä yksi ihminen ehtii kerralla tekemään.

Jokunen efektisoundiratkaisu pisti myös korviin vähän hukattuna mahdollisuutena, kun suoraviivaisten sweeppien sijaan olisi voinut pyörittää sen jonkun semi-harmonisen ratkaisun kautta seuraavaan teemaan tai jotain. Ylipäätänsä tässä eniten jäi hämäämään nimenomaan se että jotenkin puuttuu punainen lanka joka sitoisi muuten erinoimaisen materiaalin yhdeksi kokonaisuudeksi.

Ihan OK tavaraa tämä on.

Niin ja nuo vokaalit.. kivasta efektoinnista huolimatta tuo lausunta kuulostaa jokseenkin hirveältä. Itse olisin mielummin vaihtanut kieltä johonkin joka sujuu mukavammin tai sitten lausututtanut ihan puhtaasti väärin (mutta luonnollisesti, nyt kun eivät oikein sitä ole), kun ei tällaisessa tavarassa kuitenkaan ole oleellista ymmärtääkö sanoista mitään.

Menee silti "fanituslistalle" kun on sen verran mukavaa että pitää tulevaakin tuotantoa seurata. :)
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta