pink sky clouds

tobias kubik | 14.05.2005 | Dark Ambient
8:57

Ensimmäinen sukellus tämänkaltaisiin äänimaailmoihin, ainakin pitkään aikaan. Ystävän sanoin: "meinasin sanoa että dubia + trip-hoppia + vivahde ambientia". Nautin tekemisestä (ie. lisää tulossa [30.10. - ok, valehtelin]), nauttikaa kuuntelemisesta. :)

7.83   1068 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 131376 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
MajorForce 26.05.2005
Hienoa synkistelyä. Tuli tästä äänimaailmasta jokin elokuva mieleen. Kappaleena ehkä liian pitkä minun makuuni, mutta kyllä tän toisaalta kuunnella jaksoi ilman ongelmia.
0   +1 +2
 
forzer 20.05.2005
Melko hyvä biisi. Soundit ovat ainakin melko hyvät ja melodiakin on ihan hyvä! Laatu on hieman kehno ja se syökin sitten kokonaisuutta jonkin verran. Eli miksaukseen pitäisi panostaa vielä melko paljon.
Kuitenkin ihan hyvä biisi!
0   +1 +2
 
8
Pagan 19.05.2005
Tumma padi alussa on hyvän kuuloinen. Kyllä se ambient voi hieman eloisampaakin olla =). Aika odottava fiilis koko ajan, ja en itse taivu aivan näin tapahtumaköyhään maiseman maailailuun. Hyvin tämä tehty on, biisinä nyt vaan ei kolahda. Ammattitaidolle pojot.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 18.05.2005
Pilvet pinkkei!? Heh, repäisit hauskan nimen :D
0   +1 +2
 
DaKiller 18.05.2005
Tällainen "musiikki" kaipaa tietynlaisen olotilan, enkä ole vielä keksinyt mikä se voisi olla. Kenties kuumehoure, mutta siinä tapauksessa olo on jo varmaankin tarpeeksi ahdistava ilman tällaista äänimaailmaa. Piiiiiitkä tämä on ja uuvuttaa varmaankin jokaisen kuuntelijan jo parilla ensimmäisellä minuutilla. Soundit ovat tunkkaiset ja oudot. En voi väittää pitäväni tästä. Ehkä joku toinen saa tästä paljon enemmän irti.
0   +1 +2
 
GrimErazer 18.05.2005
...Siis melkein yhdeksän minuuttinen miksaus - tsiisus...! Ja mä kun en edes ole mikään tämän lajin kuluttaja.
No joo, kuunnellaas: puolentoistaminuutin generaattorimainen alkujurina, sitten kihahtelevaa biittiä sykkimään ...ja kolmen minuutin kohdalla lisätään joukkoon hiljaista astiakaapin järjestelyn kuuloista kolinaa. Tästä hyppäsinkin muutamalla pompulla nyt jo suoraan viiteen minuuttiin, jossa pian tämä "intro" viimeinkin lakkasi. Tai ei... just joo, perkele sieltähän se taas jatkuu...! No sitten tuleekin jo vaihtelua: hiljainen kolahtelu taustalla muuttuu pörähtelyiksi ...ja sitten kohta himmeneekin siinä vähän ennen kasia, ...ja ei kun puhinoille kerran pikkuiset encoret - ja sitten pois. Hmmmmm........
?
Olikohan tää vähän liian taiteellista mulle? Kuin tätä tanssitaan? Tuleeks tähän laulu jossain vaiheessa?? :) Vain Alienien karjahtelut jäivät puuttumaan aika ajoin kaukaa taustalta...
No, leikki leikkinä - ihan persoonallinen äänimaalailukappalehan tämä kyllä oli, mutta todellakin: vaihtelut voisivat ehkä saada aikaan hiukan nopeammallakin temmolla. Mutta olkoon tämä nyt sitten se taiteilijan näkemys! ;)
0   +1 +2
 
MdsPressures 17.05.2005
hienon kuulosta äänimaailmaa mutta mun mielestä liikaa toistoa, enemmän.. miten sen nyt sanois "tapahtumaa" tohon biisiin nii hyvä tulis :)
0   +1 +2
 
PeksiM 17.05.2005
Ei ollu sitten kajarit rikki vaan proge-henkinen pihinä-intro meinasi veivata meikää linssiin. Halloota haluu, kyllä biisi vois alkaa pikkaisen hätäisemmin vaikka taidepläjäys onkin? Aijaha, tämä olikin tuota sorttia ettei biisiä haluatakaan avata kuulijalle vaan vispataan levyä junnaavasti paikallaan ja kidutetaan hitaasti hengiltä.
0   +1 +2
 
Selkäsauna 17.05.2005
Loistava piisi siihen jos jollakin on hirveä kanuuna ja haluat kiusata sitä ihmistä niin tätä vaan soimaan kovalla
0   +1 +2
 
8
JM 16.05.2005
Aika ambient - noise meininki tässä on, trip hoppia en tästä löydä. Tämä on hienoa noiseambienttia, äänet on mielenkiintoisia ja sää mielikuvituksen lentämään, toimii erityisen hyvin taustamusana, kuuntelemalla kuunneltavaksi turhan tasapaksu.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat