Aurinkotuuli

Timo Mäntynen | 10.06.2019 | Pop
3:09

Säv. Mäkelä
San. Mäntynen

Kevytkenkäinen syrjähyppy tanssimusan puolelle.

8.40   718 kuuntelua

Kappaleen sanat

En mitään tee, ei mikään mee
nyt enää paikoilleen.
Ei ketään näy, ei kukaan käy.
Taas yksin vuoteeseen.

Peitän maailman pois verhon taa.
Yö vain tulla saa.

Ei enempää, ei vähempää
vois mikään kiinnostaa,
kun eteenpäin pään sisällä
mä koitan suunnistaa.

Tiedän jäädä ei saa verhon taa.
Täytyy uskaltaa.

Astun ulos, aurinkotuuli on tänään voimissaan.
Katson ylös, taivas on suuri ja värejä tulvillaan.

Voi unohtaa, voi hukuttaa,
tai koittaa ymmärtää.
Jos odottaa, vain odottaa,
se tuskin yllättää.

Kuinka huominen taas verhon taa
jäädä saa.

Nyt astun ulos, aurinkotuuli on tänään voimissaan.
Katson ylös, taivas on suuri ja värejä tulvillaan.

Astun ulos, aurinkotuuli on tänään voimissaan.
Katson ylös, taivas on suuri ja värejä tulvillaan.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Jamsteri 23 tuntia sitten
tosi hauska ysärihenkinen ralli, heti tulee mieleen movetronit ja aikakoneet ja mitä näitä nyt onkaan. Ja nyt päässä soi biisin kertosäe, eli siis vahvaa hittiainesta. Jotain jäänee silti vähän puuttumaan, mutta en oikein saa sormea sen päälle. Ehkä laulu kaipaisi vahvempaa tulkintaa, mutta ei siinä kyllä nytkään mitään vikaa ole. Nuo kohdat kertosäkeessä varsinkin toimivat, joissa laulun taustalla on harmoniaa. Loppu taitaa olla varastettu "Big in Japan"-biisistä? ;D hyvä ysäridanceveto, tykkäsin. Annan ysin.
0   +1 +2
 
ORIGAMILINNUT 18.09.2019
Nyt sanat luettuani, kommentoin vielä että lyriikat ovat hienot mutta mielestäni sävellys ei tue niitä riittävästi.
0   +1 +2
 
ORIGAMILINNUT 18.09.2019
Ah, suomenkielestä heti plusplus! Pianosaundia vois oman korvan mielestä vähän hienosäätää. Laulajan ääni on hieno ja sopisi hieman keposempaan ja orgaanisempaan saundiin mielestäni paremmin. Ei saanut oikeen tarttumapintaa...mutta aineksia on jos johonkin suuntaan.
0   +1 +2
 
9
Popkorni 19.08.2019
On kyllä kieltämättä näppärästi rakennettu biisi. Teikäläinen edustaa muutenkin tätä nykypäivän Mikserin parempaa kärkituotantoa. Biisi jakaa myös ihan satavarmasti mielipiteitä tietynlaisella perusmuovisella harmaamattomuudellaan. Mutta all in all tiukalla ammattitaidolla purkitettu helposti kuunneltava biisi. Tässä vielä itseäni miellyttävä selkeä lopetus sekä dynaamista elämää...ja kertsi toimii tosi hyvin. Laulusuoritus itsessään on hieman väkinäinen ja nenään menevä. Mutta sekin noudattaa koko tämän biisin tietynlaista harmitonta hömppämäisyyttä. On hyvä.
0   +1 +2
 
6
Yritän arvostella tämän objektiivisesti vaikka tämä ei omaan musiikkimakuun iske. Lyhyesti: jos Antti Tuisku olisi julkaissut biisin niin tiedossa olisi n. 100 000 euroa. Itse vihaan tällaista paskaa, mutta otan hittiarvon huomioon. Eli annan tälle 6 pistettä.
0   +1 +2
 
Tantsku 16.07.2019
Hauska biitti Bridge toimii monella lauluraidalla tosi hyvin nostona kertsiin. Siinä on myös miellyttävät ysäri-instrumentit. A-osa on vähän liian perus suomi-iskelmää omaan makuun. Toisaalta ihan hyvä suvanto muuhun poljentoon. Kertsi on hyvä.
0   +1 +2
 
klawie 02.07.2019
Ihan mielenkiintoinen ja hyväntuulinen biisi! :) Miksaukseen ja sovitukseen kommentoin sen verran, että lähes kaikki soittimet kuulostavat kilpailevan keskenään ja laulun kanssa samasta tilasta.
0   +1 +2
 
8
SweetHeart 21.06.2019
Olisin kaivannut tähän voimakkaampaa droppia, mut muuten todella loistava biisi!
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 19.06.2019
Kertosäe pelastaa ja paljon. Se on täydellinen. Säkeistöissä on pieniä, vissiin autotunesta johtuvia ärsyttäviä juttuja. Muutamasta sanasta ei saa selvää kun taas kaikki muut sanat ovat hyvinkin selkeitä. Jossain kohdassa mennään melkeimpä särölle ja jossain sanoissa on outoja painotuksia. Yleensä en kyllä tommosiin asioihin kiinnitä mitään huomiota, mutta täaaä se vain häiritsee. Mutta maaginen kertsi, siitä pisteet.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta