They say

Thego | 16.12.2004 | Rock
3:15

Vihatkaa vapaasti!
Voc: Nasse Ratas

7.00   889 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

bze 10.03.2005
Kaljakuppilarokkia? Alkuhämmenyksen jälkeen huomaa että biisi sekoittelee hauskasti progesekoilua ja räkäistä, vinksahtanutta rokkia. Kitarat vinkuvat sopivassa epävireessä ja tunnelma on rakenteen ja vokalistin karhean lauluäänen ansiosta mitä toimivin. Biisi tuntuu muutenkin kestävän kauemmin mitä 3 minuuttia mikä on aina positiivista. Laulajan äänestä tai sanoista en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata mutta näin rock-maallikkona en oikein pitänyt, ehkä tuolla on sitten diggareille jotain suurempaa arvoa, en tiedä.

Ei oikein nouse 'massasta' esiin, lisää kikkailua ym persoonaa tuovia elementtejä mukaan, siihen suuntaan kun homma näyttäisi olevan muutenkin kallellaan.
0   +1 +2
 
Kukkonen 10.03.2005
Laulajalla omena kurkussa..? :)

Ihan hieno kikka tuossa alussa, ja hyvin soitettua rokkia, mutta jotenkin laimeata. Ja vielä tuo tunteella vedetty laulu. :)
0   +1 +2
 
7
tinu 10.03.2005
Miksi tässä on örinä örinä miekkonen lauleskelemassa? Kuitenkin ollut ihan kännissä kun tätä on hoilannut. Ei kuulosta kovinkaan hyvältä. Merirosvo laulu. Soittelu on ihan kivan kuuloista. Mutta ei kovinkaan harkitun kuuloista..
0   +1 +2
 
Black List 20.12.2004
Huhhuh! Onpahan erikoisen kuuloista tavaraa. Hmm.. Nasse Ratas on kyllä huolellisesti päivittäiset viskiannoksensa nauttinut :) Kaikenkaikkiaan biisistä jäi hiukan sekava kuva, johtuu ehkä siitä että laulajan hieman erikoisempi tulkintatapa kiinnitti kaiken huomion!
0   +1 +2