Voimalla Liekit Helvetin

The Redeemer | 26.01.2007 | Black Metal
4:05

Demolta "Cosmoplanetaric Messiah"

9.20   1156 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Hatesociety 21.08.2007
Tämähän on menevää.Vanhempi Nazgulin Norna ja kuten Lugathur sanoi,Vanha Naglfar.
Riffit asiallisia ja rumpali on tarpeeksi pätevä.
Eipä tästä mieli tee ruoskaa heiluttaa.Ihan levy kamaa,Hailz!
+2   +1 +2
 
9
Lugathur 28.01.2007
Jahas, biisi lähti liikkeelle aika hornahtavalla meiningillä, ainakin kitaroinnin osalta. Toimii. Välillä riffittely kuullosti Naglfarin varhaisilta tuotoksilta, siis hyvässä mielessä. Kokonaisuutena ihan toimiva paketti, selkeillä ja viilatuilla soundeilla toteutettuna.

Vaihtelua löytyy mukavasti, vaikka mitään uutta ja mullistavaa ei luodakkaan, vaan biisissä luotetaan ihan perusideoihin. Soitto toimii joka osa-alueella erinomaisesti, kuten myös rääkynät. Pitänee vielä tutkailla muitakin kappaleita. Luulen, että toimivat myös hyvin, kunhan vähän enempi tutustuu.

Vaikea mitään sen kummempaa sanoa. Tiedä sitten, että mitenkä olisi toiminut vähän rosoisemmilla soundeilla äänitettynä. Toimi kuitenkin näinkin, joten se siitä.
+2   +1 +2
 
10
Luopio666 20.10.2007
Sallikaa minun esittää kysymys, voiko tästä biisi enää parantua? Riffit ja kompit on niin suunnitellun kuulosia et melkein vois luulla et mokomat on tehty vain ja ainoastaan tätä biisiä varten. Kanssa mustan surman ja liekkien Helvetin!!!
+2   +1 +2
 
9
Azag 16.03.2008
Kyllähän tämä ihan iskevä kappale on. Hienoja riffejä ja vokaalitkin iskee. Rumpali osaa myös hommansa ja löytyyhän sieltä jonkun sortin blastitki. Mitäpäs tästä negatiivista keksisi... Ja saunditkin muuten sopivat mielestäni aika hienosti. Pakko kuunnella muutama kappale lisää..
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat