Honeysuckle rose...scrapple from the ..

5:07

Tässä Birger soitaa sen Charlie Parkerin biisiä "Scrapple from an apple". Ja Philo soittaa Fats Wallerin biisiä" Honeysuckle Rose".
Sisäpiiri infona.

9.67   950 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
TAPPI1 12.09.2013
fd'äääääää opöää-öääöllrrrey6t lääöääöty'ää',,mm nyytt oiiyyt6upopo ddsdd99i9ds'ää'åpit5555r4ooi_9im mnmmnmmnmggfop mmmn mmnmnm
0   +1 +2
 
Siddhartha 19.04.2006
joo saundissa on tän homman yks salaisuuksista. mut se on vaan yks juttu... haava onkin huomannu tuon kapakka tunnelman, jota itekin pidän tässä loistokkaana. ja totisesti tässä tällasessa vanhemman musiikin poljennossa on jotain niin lämmin henkistä ja leppoisaa. mii laik
0   +1 +2
 
9
PapaDoc 20.07.2005
Tää oli eka miksaus/masterointi, jossa jaksoi kuunnella jopa laulun jälkeen. Mutta siis hei: hyvä meininki! Ja hyvä biisi-idea. Tätä lisää. Ja bändiä voisi auttaa, jos joku jaksaisi masteroida noi muutkin biisit kuunneltavaan kuntoon (esim. "I scream, you scream everyone screams", "Dallas blues no 2", "Ssweet Georia Brown" ja "Ssweet Georia Brown"). "Dallas Blues 0":ssa on laulajan ääni miksattu edes sinne päin, joten sekin rulettaa! Vieläkö keikkaa pukkaa?
0   +1 +2
 
10
Ja saanko pyytää vielä, etä Me soitamme hoeysucklerosen soinnuilla Charlie Parkerin biisiä . Mikä se nimi nyt olikaan ?
The Scraplle from a(n) apfel.
0   +1 +2
 
10
SE on liian palojon raffinoitua, liian puhtaaksi ajateltua.
0   +1 +2
 
Haava 11.11.2004
Hyvä "kuppila" meininki... Pulinat ja kaikki... Saundi on tallentunut erinomaisesti.. Luonnollinen lava-saundi... Kevyttä fiilistely jaskaa tai mitä lie... Tälläisellä poppi melodioilla ja jammaavalla poljennolla. Todella vintage meininki kaikessa. Saundissa, melodioissa ja soitossa. Tulee erehdyttävästi muinaiset vuosikymmenet mieleen. Eloisaa soittoa ja mahtava rakenne koko hommanlla. Perkule.. Nythän vasta katsoinkin, että nauhoitukset on tehty jo tuolloin ennen syntymääni.. Noh.. Ilmankos oli niin makea saundi. Tämä kuullostaa saundillisesti niin makealta, että siellä voisi olla vaikka 5 vuotias pikkutyttö soitamasa pianolla fur eliseä, niin se kuullostaisi SIKTI hyvältä... Ei ettäkö väittäisin, että tämä biisi olisi muten huono,... Se on itseasiassa aika mukava.

Miksei nykyäikainen tekniikka kuullosta noin hyvältä?
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat