Tropic Wawe

the lost ones | 18.11.2005 | Goa
4:41

tää on tällänen kyhäelmä kuuntele ja arvostele

10.00   378 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=169352
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Fleeticer 20.11.2005
Alku ihan ok, aika häröä tunnelmointia ihan kelpo soundeilla. Biisi muuttuu aika tylsäksi biitin tultua mukaan, enemmän saisi olla rumpusoundeja ja erilaisia fillejä kun nyt tuntuu nuo samat vain toistuvan. Bassolinja hakkaa typerästi basarin kanssa päällekkäin, joten tuo kulutettu offbeat-linjakin olisi käynyt paremmin. Bassolinja vetelee verrattuna melodiaan ihan omia linjojaan epäsoinnussa, joten sitä olisi voinut miettiä vielä kanssa. Miksauksessa parantamisen varaa, tuppaa rätisemään välillä ja jotkut soundit jäävät liikaa taka-alalle. Rakenne ok, siinä on kiinnostavuttaa suuren vaihtelunsa vuoksi, mutta loppujen lopuksi tuo suurimääräinen vaihtelu ja hyppely tekee tästä vain entistä sekavamman. Lopetuskin voisi olla erilainen, eikä niin että jämähdetään seinään. Yleisesti ottaen biisi kaipaisi bassoa lisää, ja tietty sitä soundien ja miksauksen parantelua.
0   +1 +2
 
Aurisgale 20.11.2005
Varsin psykopaattinen alku, joka luo levottomuutta runsaasti. En vain tosin tiedä onko tämä sekvauus niin hyvä juttu, mutta ainakin se on tunnelmallista. Kicki on jämerä... fiilis on kuin se tulisi Corolla dexin takakontista (hiukan taitaa jopa resonoidakin^^)

Leadit tuntuvat soivan hiukan tyhjän päällä, kun en kuule missään basslinea. Toimiihan se omalla tavallaan, kun potkua muuten kuulostaisi olevan. Soundit ovat itsessään hienoja, kun ovat noin värikylläitä ja säröisiä. Itseäni miellyttäisi kuitenkin enemmän, jos linjat eivät heittelisi niin paljoa. By the way, loppu tulee hiukan kiireellä... joku feidauskin olisi auttanut asiaa.

Voisi sanoa, että tämän kappaleen tyyli on jotain horror/hardcorea... ihan positiivisessa mielessä tämä tuo parit b-luokan leffat mieleen. Omaperäinen, ilmeikäs ja itsensä näköinen teos.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat