Wolfelectric

4:47

Awwawwauuu?

9.00   650 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Airola 10.12.2006
mä tykkään tossa bassokuviossa kun on toi lopun korotusjuttu. Se on ihan just silleen eikä melkeen! Siis että silleen pitääkin mennä! Tuo semmosta hiton kovaa tunnelmaa.

Ja noi kummitusautosoundit on kovat!
0   +1 +2
 
8
Jonesss 03.12.2006
Kriitikon silmin: Aika reso (eli hyvä) tuo basso, enemmän alapäätä voisi silti olla. Mukavan retroa yleisilmeeltään. Virvelit ansaitsee erikoismaininnan, juuri passeleita. Soundeissa ei valittamista, tosin ilmavuus on vähäistä, groove on turhan tasainen. Jotain kikkailua olisi kaivannut enemmän.. rumpuihin vaikkap.

Yleisilme: Hyökkäävä, pelottava. Kaunis naislaulanta voisi tolla tosiaan veikeä juttu, tasapainottaisi.
0   +1 +2
 
9
dbgirl 24.11.2006
Alku luo jännän, tiheän tunnelman. Mukava rytmi. Kovat rummut, mutta sopii kyllä tähän. Muutenkin kun on kova äänimaisema. "Ininä" joka tuolla taustalla maalailee on aika omituisen kuuloista. Etäistä, kuin unessa tapahtuvaa. Parkkitalossa kaahailua jollain KITTillä. Yhtä synkee ja cool. Ehkä minuutin napsaisin pois.
0   +1 +2
 
10
TomyS 17.12.2007
Mieletöntä. Bassolinja on erittäin onnistunut! Hyvät rummut, snarekin just kohdallaan. Tuo melodia ja sen soitin onkin tässä kappaleessa aivan käsittämättömän hyvä! Ensin kun se hiipii sieltä taustalta ja sitten tulee esiin tässä 2:32, uh oh!! Haha, loistavasti meni hetkeksi soitin vähän päreiksi. :) Hienoa muuten että tässä tämä soitin soi vähän erilailla joka kerta, nytkin kuunnellessa oikein odotan että kohta se päästää ilmoille niin viimeisen päälle korkean sävelen! Nostattelevaa. Kutakuinkin täydellinen tunnelmakappale, jotain pahaa on tehty ja seuraamuksia odotellaan... Tämä oli kyllä ihan mun mielelle sopivaa. Aina välillä onnistuu musiikinteossa, nyt varsinkin! Jeahwauuu!!
0   +1 +2
 
Rojola 01.12.2006
tiukka bassss meldia! hurja myös tuo 50luvun kauhuleffan pahisurkusaundi syna meloia. virvelis vois olla ehkä vähä lisöää viel reverbi ;) ;) ;) ;) ;) ;) tähä sopis mainiosti jotain puhe/laulusamplea sekaan, tai no niihän sulla on kyllä samplejen etsint'äkin päällä.. aina voi tietty käyttää puhe syntetissaattoreita pahimpaan hätään :) täs biisis on muutne pirusti tonkkumaista tunnelmaa. kova urku, kova basso!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta