Machines

The Bleachers | 08.10.2010 | Indie
4:15

Säv M.Haikonen Sov The Bleachers San A.Virrankoski

9.75   189 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=441288
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MOHICAN 11.10.2010
Sävellys on edelleen hyvä. Laulu meinaa hieman jäädä muiden soittimien jalkoihin välillä volyymitasolla tässä versiossa. Laulu kaipaisi ehkä hieman tunteen paloa/ innostusta enemmän, jotta se pystyisi rokkaamaan yhtä paljon kuin muu orkesteri. Itse bändin soitto on mutkatonta ja sulavaa rokkailua. Kitarasoolo oli oikein toimiva. Tuohon lopun piano osuuteen vaihtoa venyttäis hieman pitemmäks. Nyt laulu ja piano tulee esimerkiksi vastaa vähän turhan hätäisee. Eli miusta nuo muut soittimet ja niiden sointi vois sammua ja fadeta mahdollisimman luonnollisesti pois ja sitten laulu ja piano tulisi kuvaan kun sointi on soittimissa kuollut tai lähes kuollut. omalla tavallaan tuollainen vaihto valmistaisi kuulijaa seuraavaan hiljaisee kohtaa paremmin. C-osan kiero näppäily toimii hienosti, mutta ite jäin miettiin että pitäsko tuon toisen kitaran rämpätä niin maan perkuleesti sointuja tuon kieron riffin taustalla. Yhteenvetona voisin todeta, että tässä biisissä on potentiaalia ja luulen että tämä voisi nauttia suurta kaupallista menestystäkin, jos nuo vokaalit tykkittäisit enemmän.
0   +1 +2
 
10
Kreeta 09.10.2010
Erittäin hyvin toimii näinkin laulettuna. Biisissä on kyllä sitä jotakin! Paranee vain mitä enemmin kuuntelee. Loistava sovitus. Fanitukseksi meni. :)
0   +1 +2
 
10
jud42s31 08.10.2010
Aika hyvin toimii tämäkin.
0   +1 +2
 
10
milo05 08.10.2010
nieno melodia sanat toimivat homma rullaa nätisti eteenpäin,laulajan ääni hyvä,siitä lähetään.
0   +1 +2
 
9
axession 08.10.2010
Voi että, musa on niin loistava, niin reipas, todella niin indie kuin vaan. Valitettavasti laulussa on tässäkin biisissä jotain mpf. Herrätys, laulaaja, syö tuubi tullista sinappi ennen nauhoitusta tai älä menee vesaan päiväksi. Teenage Horizonissa naisääni oli loistava mutta siinäkin puutui se asenne, antaakaa tunteille vapaat kätteet, lauluäänit ovat liian halittu. Harjoitelka mennä överiksi. Bändissä on jotain erikoista mutta vielä liian pidetty. Se on oltava kuin juokset talvyöllä alastin kaupungilla....
0   +1 +2