01_Kolmas Kerta

5:24

Seuraava 10 biisin sarja julkaistaan täällä biisi kerrallaan kaikkien iloksi! Kipaleet tulevat ulos levyn mukaisessa järjestyksessä.

'Kolmas Kerta' on levyn avausraita ja aloittaa tarinan taidemaalarista ja tämän naisista. Kyseinen taiteilija on levyn dramaattisen juonen päähenkilö, jonka tarina ei voi päättyä pelkästään hyvin...

Olkaa hyvä, Season 2 episode 1

9.33   1343 kuuntelua

Kappaleen sanat

Mies oli tuolloin viisas ja hellä
kun katosi naiseen ensimmäiseen
pitkätukkaiseen pikkutyttöön
kilttiin kalpeaan koululaiseen

chorus:
kolmas kerta osui oikeaan
sydän palaa ja maailma taipuu
vihan tulet yhtyy ja roihuaaaa
Mies rakastaa!
(2x)

Toisella kerralla rakastui hän
rikolliseen mustahiuksiseen
huumeaddiktiin seksitanssijaan
naaras joka paloi kuumuttaan

Kolmas nainen oli toisenlainen
aina iloinen ja joskus vähän tuhma
pörröinen tukka ja kauniit silmät
mies oli myyty ja näin se laulaa!

chorus

Taidetta syntyy tunteesta
sen tietää mies joka rakastaa
tuota naista joka on kaikkea sitä
mikä saa miehen intohimon valtaan
mies maalaa tauluja maali roiskuen
suti heiluu kädessä tuska poistuen
tuntee hulluuden voiman ja näkee
seinillä tekstejä vieraiden käsien

Taiteilija uskoo vain itseensä
hän huutaa maailmalle nimeään
seinät täyttyy symboleista
voiman merkit punaisella
nainen seuraa vierellä miehen
ja tarjoaa viinaa tuskanhuutoon
juodaan yhdessä kulta juodaan
uusi aamu vielä koittaa!

chorus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Dante666 25.09.2012
Terve! Oon nuori miehenalku Tampereelta ja oon just muutaman hyvän ystävän kaa alottamassa tällästä findie elokuvien tekoo, ja ajattelin kysyä lupaa käyttää musiikkianne elokuvissa jotka myöhemmässä vaiheessa tullaan julkaisemaan YouTubessa. Odottelen vastausta innolla. -Dante
0   +1 +2
 
Ville Kotiranta 14.09.2008
Kiitos Conjoinerin asiallisen kritiikin, olen miksannut kipaleen uudestaan ja totisesti olen itsekin entistä tyytyväisempi. Päivitin mp3:n jo tänne, joten eikun kuuntelemaan vaan! Näin huomaatte, että mielipiteenne on meille tärkeä, koska me _välitämme_. :)
0   +1 +2
 
conjoiner 04.09.2008
Avaanpa minä pelin.

Hmm. Tällainen rönsyilemättömyys on Teräsliitolle uutta. Biisi etenee suoraviivaisesti, jota mielestäni harva aiempi biisi on tehnyt. Biisin laulumelodiat toimivat tehokkaasti, ja sopivat sekä Villen äänelle että ovat mielenkiintoisia ja raikkaita. Etenkin kertsi on erittäin toimiva.

Äänimaailma uudistuu Teräsliitolla omasta mielestäni parempaan suuntaan, mutta miksaus mielestäni kusee edelleen. Biiseissä saisi olla enemmän energisyyttä. Rumpujen miksauksesta en ole Teräsliitolla koskaan pitänyt, se on aina ollut mielestäni hiukan munaton ja hiljainen ja kadonnut nopeasti kitaroiden alle, tässäkin näin käy, vaikkakin itse rumpusaundi on ehkä aiempaa tehokkaampi. Erilaisella miksauksella biisistä saisi muutenkin paljon täydemmän ja energisemmän. Ossi vetelee kitaralla hienoa kitarointia, mutta soiton nyanssit katoavat Villen dominoivan äänen alle miksauksen takia.

Toinen asia mikä aiheuttaa mielestäni biisissä energiattomuutta on se, että esim kertsissä kuuluu pelkästään kitara, laulu, rummut ja tuo pädijutska, ja korkeammat taajuudet jäävät tyhjiksi. Jotain korkeaa synailua tai kitaralla leadimelodiaa ni potku nousisi potenssiin 66. Teräsliittoa voisi miksauksen takia verrata vaikkapa hiukan lämmenneeseen jäätelöön; maistuu herkulliselta mutta on olomuodoltaan hiukan vetelää. :D

Sen enempää äänimaailmasta valittamatta: mainio alku levylle. Lyriikat ovat toimivat, vaikkakin niitä on hiukan hankala kuunnella objektiivisesti yrittämättä yhdistää niitä tositapahtumiin. :P
0   +1 +2
 
conjoiner 15.09.2008
Noniin. Biisistä tuli ihan vitun hyvä. Rumpujen miksaus tukee biisiä huomattavasti paremmin ja silleen ja biisi on rajumpi ja energisempi.

Miksauksessa on edelleen asioita joista en täysin pidä, mutta niistä selittäminen ei enää olisi rakentavaa kritiikkiä, vaan lähinnä "minä teen näin, tee sinäkin näin".
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta