Huume

Tempo | 20.04.2004 | Breakbeat
6:01

Tässä tätä bigbeat/breakbeat osastoa.

Varsinainen ikuisuusprojektibiisi, sillä nostatuksen jälkilöylyt aiheuttivat päänvaivaa niin, että tuli tehtyä 4 eri versiota kappaleesta, eikä mikään tuntunut sopivan.

Lopulta päädyin tähän ehkä hieman epätavalliseen ratkaisuun..

8.29   3559 kuuntelua

Kappaleen sanat

This music will help you transcend to a higher plane (x1000++)

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
wallpasser 08.08.2005
kyllä tämäkin toimii! alku on varsin aphextwin:maista, mut päärumpujen tullessa esiin lähteekin ihan omille raiteilleen!
0   +1 +2
 
7
bze 02.07.2004
Liikaa tempoa (öhh), väitän että olisi kuulostanut paremmalta ~4-7 bpm-lukeman tipautuksella. Ensimmäisenä korvaan kolahtaa miksaus, bassorumpu ja snare eivät tule tarpeeksi läpi mikä nyt on aika olennaista kun on tämmösestä elektrommasta soundista läpi. Bassosta puuttuu myös painetta, sen kuuluu tuntua, eikä tulla vähän läpi jostain ylärekisteristä. Biitti on liian sekava ollakseen toimiva ja perkussiot tunkevat liikaa läpi.

Äänimaailma on hyvin hallussa, kirjavaa ja persoonallista soundia on kiitettävän paljon. Ongelmaksi äänimaailman kanssa tulee myös miksaus, painetta puuttuu ja paljon, mikään ei varsinaisesti iske kunnolla läpi vaan kaikki biisin elementit tyytyvät pyörimään epämääräisesti taustalla tehden kokonaisuudesta vaikeasti hahmotettavan. Stereokuvaa ja eri taajuuksia olisi voinut käyttää hyödyllisemminkin. Puhesample tuntui täysin tarpeettomalta.

Lyhyesti sanottuna rakenne ja soundit monipuolisuuden kannalta kunnossa, tekniikassa on liian pahoja ongelmia jotka vaikuttavat olennaisesti biisin nautittavuuteen.



0   +1 +2
 
7
electrichaos 30.06.2004
Ei jyrähtänyt ei. Sekavaa.
0   +1 +2
 
9
Moosefrog 29.06.2004
Hyvää (hieman experimentaalia) jytkytystä, erittäin mukava saundimaailma diggasin suuresti. Ainoa mikä hieman alkoi kyrsimään oli tuo puhesample joka tuntui jauhavan koko biisin keston. Jos se sanottais kerran, kaksi biisin aikana ja sen jälkeen ns. paska osuis tuulettimeen, aaah :) No perkele, meinasin antaa kasin, mutta kyllä tää ysin ansaitsee. Hyvää kamaa.
0   +1 +2
 
10
gebo modyo 28.05.2004
ja hyvään ratkaisuun olet päätynyt! loistava biisi! heti alusta alkaen heräsi mielenkiinto, vähän mju-zig/wagon christ-tyyppiset kasaribassot, ja sen jälkeen lisää kasarifiilistä noilla voksuilla, ja sitten kunnon mättöä. soundit kohdallaan! kaiken kaikkiaan erinomainen biisi.

ja lisäksi olen hieman kateellinen tuosta mc-505stä! :P
0   +1 +2
 
DjLime 15.06.2004
Makea suhina vokaali, mutta sitä käytetään ehkä aavistuksen verran liikaa. Muuten biisi onkin äärimmäisen tylsä samaa paukutusta kokoajan oleva biisi. Rytmi/rumpu osasto ei jaksa napata yhtään mukaan. Melodioitakaan tässä ei ole pahemmin. En löytänyt mitään mielenkiintoista koko teoksesta.. ehkäpä ne toiset versiot olisikin ollut parempia.. sitä voi vain arvailla.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta